Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adını Feriha Koydum Yeni Sezon Tuyoları

Adını Feriha Koydum Yeni Sezon Tuyoları
0
124

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Adını Feriha Koydum Yeni Sezon

Adını Feriha Koydum Yeni Sezonda Neler Olacak

Show TV'nin sevilen dizisi Adını Feriha Koydum surpriz bir sezon finaliyle tatile girdi Yeni sezon ile ilgili dizi senaristleri herhangi bir acıklama yapmasa da sezon finalinden cıkarabileceğimiz tuyolarla yeni sezonu tahmin edebiliriz

Dizinin yani sezonunda Feriha'sız devam edileceği ortada Yeni sezon bolumlerinde bol bol Emir'li sahneler izleyiciyi bekliyor Diznin kaptanı da veda edince onun yerine gelecek isimler merakla bekleniyor Başrol oyuncularından biri (hazal kaya) gittiği icin onun yerini dolduracak ikincil rollerden biri one cıkabilir ya da uepyeni bir isimle tanışabiliriz

Diziye kim gelirse gelsin izleyiciyi Adını Feirha Koydum da surpriz konuların beklediği acık

Similar threads

Adını Feriha Koydum Yeni Sezon Adını Feriha Koydum Yeni Sezonda Neler Olacak Show TV'nin sevilen dizisi Adını Feriha Koydum sürpriz bir sezon finaliyle tatile girdi Yeni sezon ile ilgili dizi senaristleri herhangi bir açıklama yapmasa da sezon finalinden çıkarabileceğimiz tüyolarla yeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Adını Feriha Koydum Sezon Finali Feriha'nın gelinliği burada Adını Feriha Koydum Sezon Finali Feriha'nın gelinliği Ferihanın Gelinlik Modeli 29 Haziran Televizyon dizileri aralarında her hafta Harikulade Yüzyıl dizisi gibi merakla beklenen Adını Feriha Koydum sezon finali yapıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Adını Feriha Koydum 29 Haziran'da Şok Eden Bir Sezon Finaliyle Geliyor Adını Feriha Koydum Sezon Finali Adını Feriha Koydum Şok Edecek Sezon Finali Adını Feriha Koydum Sezon Finalinde Neler Olacak Her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi Adını Feriha Koydum da sezon finaline hazırlanıyorAma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Adını Feriha Koydum Yeni Sezondaki oyuncular Adını Feriha Koydum dizisi Yeni oyuncular Ekranların sevilen dizisi Adını Feriha Koydum gecen hafta Feriha'nın vurulmasıyla sezon finali yaptı Hazal Kaya farklı bir diziyle anlaştığı icin yeni sezon Ferihasız devam edecek Fatih Aksoy, Ferihasız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Adını Feriha Koydum Sezon Finali! adını feriha koydum, sezon finali, fragmanı, 24 haziran 2011, video, ile ilgili bilgiler burada melekler Sevgili melekler, Show tvnin sevilen dizisi Adını Feriha Koydum ,Cuma akşamı sezon finali ile veda edecek Modern bir külkedisi masalı olan dizide...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,498Konular
982,040Mesajlar
30,022Kullanıcılar
Tunahan ArdaSon üye
Üst Alt