Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adini koyamadiĞim sevdam

Adini koyamadiĞim sevdam
0
161

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
seviyorum seni senden habersiz
hayalimde tutuyorum ellerini
hayalimde geliyorum goz goze
hep bende seni diyeceğin gunu bekliyorum
ve o gun gelecek biliyorum
hep uzaktan seyrediyorum seni
en cokta gozlerini
her yere bakıpta
beni goremeyen gozlerini
oysa sevgimi anlatmak isterdim sana
ne kadar buyuk olduğunu
ne kadar ozel olduğunu
hani havayı icine cekersin
nefes alırsın yaşamak icin
hani kana kana icersin ya suyu
işte oyle birşey
yaşamak vardı seninle bu hayatı
aynı duyguları hissetmek vardı
akşamdan kalma sohbetleri uzatıp
sabahlamak vardı gunlerce
ama yoksun ki
bekleyeceğim seni
omrum yettiği kadar
son nefesimi verene kadar
hatta daha otesinde bile bekleyeceğim
elbet birgun geleceksin
adını koyamadığım sevdam

Similar threads

En guzel aşk şiirleri şairlerden sevgililer gunune ozel şiirler Bekleyeceğim Aylar gecip yıllar olsa da Yıllar gecip zaman dolsa da Aşkın arzuları beni boğsa da Bir gun seversin diye bekleyeceğim Bugun nişanlansan, yarın evlensen Benden başka binbir kişi sevsen Hepsiyle ayrı ayrı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Anneanne Şiirleri Anneanne İle İlgili Şiir ANNEANNE Sana sevgimi anlatmak biliyorum imkansız Dunyada imkansız olan bir tek şey bu benim icin Cunku senin sevgin olculmez Ana yureğinden fazlaydı senin bana sevgin Anca bu anlatır senin iyi olduğunu Hatırlıyorum seninle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
619
Yolum duştu yanınıza Selam duydum şanınıza Benide alacakmısınız aranıza Arkadaşlar sevgili dostlar beni davet etti( adını unuttum sen yaz) Size beni sevdirdi Dediğine gore sitedekiler bir aileydi Aranıza bir kardeş daha geldi Biz ara sıra buluşacağız Beraber olacağız Aileden...
Cevaplar
4
Görüntüleme
441
Yeni Ağabey Şiirleri En Guzel Ağabey İle İlgili Şiirler Gordum Abi Sevgiyi gordum abi Oksuz ve minik bir kızın gozlerinde Annesiyle giden cocuklara bakarken Gordum abi gercekten gordum Karşılıksız bir sevgiydi bence Kendi icin değildi bu sevgi onlar icindi abi Değerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
397
Asker Sevgiliye Aşk Mektubu Doğum Gunu Mektubu Asker Sevgiliye ylesine Bendesin ki, Olmuyorsun Olsen, ben de oleceğim sanki Cıkarsan icimden butun kanımda seninle akıp gidecekOylesinKan gibisin Hayatımın Vazgecilmezine, Gozlerine bakmaya doyamadan tam on gun su gibi aktı gitti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,481Konular
981,443Mesajlar
29,607Kullanıcılar
Ramo0010Son üye
Üst Alt