Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adini koyamadiğimsin

Adini koyamadiğimsin
0
154

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
ADINI KOYAMADIĞIMSIN
imagesadinikoyamadigimsin5b0b39cb27d0d

Ne zaman tanıdım seni diye duşundum
Dun gece
Bulamadım
Sanki hep vardın bir yerlerde
Saklanmış
Ve bir anda
Ortaya cıkmıştın
Sen
Zamanda bulamadığımsın

imagesadinikoyamadigimsin5b0b39cc3a391

Ne kadar sevdim seni
Sevgi aşk
Tutku hayal
Sanki hepsinden de ote
Kalbimde
En derinde
Bir
Duygusun
Sen
Adını koyamadığımsın
imagesadinikoyamadigimsin5b0b39cc3a391

Bitecek ve gideceksin bir gun
Biliyorum
Sen bende kalacaksın
Ama
Ben sende olacak mıyım
Bir soruyum
Sen de
Cevabını bulamadığım

Similar threads

Gokyuzundeki butun yıldızları toplasan bir tek sen etmez, fakat bir tek sen hepsine bedelsin Ben seni unutmak icin sevseydim sana olan tutkunluğumu kalbime değil gunesin cıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım Nice insanlar gordum kalpleri bomboş ama mutlu, cok az insanlar gordum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Sevgili İcin Guzel Sozler Mesajlar Biraz seni bilirler, biraz beni ama ne bilirler, bu delinin seni deli gibi sevdiğini Sarı giyer guneş olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, Kim bilir belki bir gun, Beyaz giyer benim olursun Beni bos bir kutu farz et...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
En guzel msn nickleri ve guzek sozler Super Msn Nickleri Guzel Sozler Msn nickleri ve nickler Hepsi birbirinden guzel msn nickleri Super sozler hepsi burada aradığınız en guzel msn nicklerini sayfamızda bulabilirsiniz Tek istediğim Sensin Guler Yuzlu Sevgilim, istemediğin her şeyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
207
Sahiller dalgayı nasıl beklerse, Gokyuzu mehtabı nasıl ozlerse, Kuru topraklar suya nasıl hasretse, Sende benim hasretimsin Mutlu olmayi biliyorsan, sevmeyi bileceksin Gercekten seviyorsan, omrunu vereceksin​ Ben seni dun sevmedim cunku dun bitti Ben seni bugun sevmedim cunku bugun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
sevgililer gunu ile ilgili aşk sozleri sevgililer gunu aşk mesajları kevgililer gunu kısa aşk sozleri imagessevgililergunuasksozleri5ad9b9e974a71 Sevmek olağanustu, aşk basittir Sevmenin taklidi olmaz; aşkin sahtesi vardır Aşk gulu dikeniyle avuclamaya benzer Ellerin kan icinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
858,496Konular
982,148Mesajlar
30,092Kullanıcılar
isacan6791Son üye
Üst Alt