Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Adını Sen Koy (Meze)

Adını Sen Koy (Meze)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Adını Sen Koy (Meze) Tarifi İçin Malzemeler

*1 tane salatalık
*2 diş sarımsak
*1 yemek kaşığı biber salçası
*1 yemek kaşığı domates salçası
*1 tutam maydanoz
*2 yemek kaşığı sıvı yağ
*5 tane süs biberi
*1 tutam tuz

Adını Sen Koy (Meze) Tarifi Yapılışı Bütün malzemeleri rendeliyoruz, karıştırıyoruz İsterseniz ekmeğe de sürüp yiyebilirsiniz

Similar threads

Acılı Ezme Tarifi İçin Malzemeler *3 domates (yumuşak olursa güzel olur) *Yarım demet maydanoz *Pul biber *2 süs biberi *1 tatlı kaşığı acı biber salçası *1 tatlı kaşığı tatlı Salça *Tuz *1 tatlı kaşığı zeytinyağı *1 orta soğan *2 büyük sarımsak Acılı Ezme Tarifi Yapılışı Merhaba...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Restoran Usulü Acılı Meze Tarifi İçin Malzemeler *56 adet domates *12 dal dereotu *12 dal maydanoz *1 adet salatalık *1 adet orta boy soğan *2 tatlı kaşığı nar ekşisi *2 çorba kaşığı zeytinyağı *1 çorba kaşığı domates salçası yada biber salçası *Tuz, karabiber ,pul biber Restoran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Karışık Meze Tarifi İçin Malzemeler *1 tane soğan *3 tane domates *4 tane sivri biber *1 tane Kırmızı dolma biber *2 tane sarımsak *4 tane havuç *1 tane kücük salatalık *1 demet maydanoz *1 demet dereotu *1 yemek kaşığı salça *1 yemek kaşığı biber salçası *Yarım limon *tuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Nefis Meze Tarifi İçin Malzemeler *Havuç *Salatalık *Turp *Taze sarımsak *Yoğurt *1 yemek kaşığı zeytin yağı *Tuz Üzeri için *Maydanoz *Dere otu Nefis Meze Tarifi Yapılışı Havuç, turp ve salatalığı rendeliyoruz ,taze sarımsağı ince ince doğruyoruz ,bir kapta yoğurt ,zeytin yağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Adını Sen Koy (Kurabiyesi) Tarifi İçin Malzemeler Merhabalar arkadaşlar size yaptığınızda asla pişman olmayacağınız ve favoriniz olacak bir kurabiye tarifim var belki yapılmıştır daha önce ama ben bu kurabiyeyi uzun yıllardır yapıyorum bir adı varmı bilmiyorum o yüzden Adını Sen koy diyorum Hadi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt