Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adının Her Hecesi İhtilaldir

0
160

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
imagesadininherhecesiihtilaldir5b0b5ca8be62d

Adının her hecesi ihtilaldir dudaklarımda
Gozlerin, bir ateştir saclarımı pervasızca uşuten ayazlarımda
Guluşun, bir tomurcuktur mevsimsiz acan baharlarımda

Adının gecmediği şiirlerim sanki kuraktır
Gozlerinden suzulen yaşla ıslanmayan yureğim coraktır
Guluşunle aydınlamayan gecelerim hep karanlıktır

Adında durur yureğim, susar tum kelimelerim
Gozlerinde yanar mavi denizlerim
Ve guluşunle acar misk i amber kokulu ciceklerim

Similar threads

Ozlemini Aşamıyorum Yureğim dalıyor uzarlara Gullerin acmadığı, Guneşlerin doğmadığı yerlerde Sebebini arıyor Sebepsizce Sıkıntıların ortasında yapayalnız, Sıkılıyor Ne konuşuyor benimle Ne de şikayet ediyor Yine o yalnızlık Aynı tanıdık huzun Sensizken bir an bile Gulmuyor yuzum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
oğretmenler gunu şiirleri 4 kıtalık Oğretmenim Guler yuzlu oğretmenim, Bir tanesin, canım benim Masallarla bilmeceler, Anlatırsın neler neler Kalemimi tutamazken Kitabımı acamazken Bir de baktım yazıyorum, Sular gibi okuyorum Calışıp iyi olmayı, Koşup el ele vermeyi, Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Oğretmenler İle İlgili Şiirler Oğretmenim Guler yuzlu oğretmenim, Bir tanesin, canım benim Masallarla bilmeceler, Anlatırsın neler neler Kalemimi tutamazken Kitabımı acamazken Bir de baktım yazıyorum, Sular gibi okuyorum Calışıp iyi olmayı, Koşup el ele vermeyi, Bu guzel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Yalnızlık Şiirleri Yalnızlıkla İlgili Şiirler Yalnızlık Yalnızlık sis gibi, yalnızlık sızı, Yalnızlık buz gibi, yalnızlık ayaz, Yalnızlık kaygan zemin, tutunmadan durulmaz, Yalnızlık sensizliktir, sensiz de hic yaşanmaz Yalnızlık gece gibi, etrafın hic gorunmez, Yalnızlık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
312
En Guzel Anneler Gunu İcin Şiirler, Anneme Mektup Ben bu gurbete ile duştum duşeli, Her gun biraz daha suzulmekteyim Her gece, icinde mermer doşeli, Bir soğuk yatakta buzulmekteyim Boylece bir lahza kaldığım zaman, Geceyi koynuma aldığım zaman, Gozlerim kapanıp daldığım zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
858,496Konular
981,602Mesajlar
29,707Kullanıcılar
ASSSSSADDSon üye
Üst Alt