Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Adlanma Nedir

Adlanma Nedir
0
165

Similar threads

Adlanma Ne Çağrıda Bulunmak Adlanma kendisine ad yada isim verilme işini açıklama eder Bu çocuk bir defa yalancı diye adlandı*
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Adlanmak Ne Demektir Adlanmak Kelimesinin Anlamı Adlanmak; kendisine ad verilme işini tanımlayan bir sozcuktur Sayende yalancı olarak adlanmış oldum
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Adlandırılmak Ne Demektir Adlandırılmak Kelimesinin Anlamı Bir nesneye yada kişiye ad, isim verme eylemine uğramış olmaya adlandırılmak denir Beni yalancı olarak adlandırdın Bunu affedemem
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Adsız Ne Demek Adsız Nedir Acıklaması Adı olmayan, isimsizTanınmayan, bilinmeyen Ornek: Babası silik, adsız bir berberken cocuk butun akranlarını cekerek dukkanını canlandırdı N Cumalı Turklerde, ailesinden ayrıldığı icin artık onun adını taşımak, onun adı ile anılmak hakkını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Adlanmak Ne Demektir Adlanmak Kelimesinin Anlamı Adlanmak; kendisine isim verilme işini tanımlayan bir sözcüktür Sayende palavracı olarak adlanmış oldum*
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt