Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adli Emanetten Uyuşturucu Çalan Memur, Evindeki Hassas Teraziyi Savundu: 'Diyetteyim, Besinleri Tartıyorum'

Adli Emanetten Uyuşturucu Çalan Memur, Evindeki Hassas Teraziyi Savundu: 'Diyetteyim, Besinleri Tartıyorum'

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
s-32a4b03dc886393533bd2a26fe67207a1f38887a.jpg

Adana Adliyesi'nin emanet deposundaki uyuşturucuları sattığı suçlamasıyla gözaltına alınan 4 memurdan 2'si tutuklandı, 2'si de adli kontrolle serbest kaldı. 

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü takımları, isimli emanet deposundaki uyuşturucuların satıldığı ihbarı üzerine burada misyonlu 4 memuru teknik ve fiziki takibe aldı. 

25 Nisan'da düzenlenen eş vakitli operasyonda memurlar Salih A., Süleyman A., G.S. ve S.K. gözaltına alındı. 

Salih A.'nın adresinde, Süleyman A.'nın ise eski eşinin konutunda hassas terazi ele geçirildi.

Suçlamaları kabul etmediler

Sorguya alınan şüphelilerden Salih A., 4 aydır isimli emanet memuru olarak çalıştığını belirterek, 'Ele geçirilen hususları imha etmem için G.S. ile S.K. bana verdi. Sırt çantasına koyup meskene götürdüm. Çantada boş torbalar vardı onları da imha etmeyi bir müddet unuttum. Daha evvel imha süreci yapmadım. Konutumda bulunan hassas teraziyi diyet yaptığım için besinleri tartmak için kullanıyorum. Suçsuzum' dedi.

Süleyman A. da tabirinde, 'Bölge Adliye Mahkemesi'nde çalışıyorum. Öteki şüphelileri tanımıyorum. Konutumda bulunduğu söylenen hassas terazi benim değil, eski eşimin meskeninde bulundu. Eski eşimin verdiği ifadeyi kabul etmiyorum. Suçlamaları kabul etmiyorum' diye konuştu. Başka şüpheliler G.S ile S.K. da suçlamaları kabul etmedi. 

Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi, şüpheliler Salih A. ile Süleyman A.'nın tutuklanmasına karar verirken, G.S. ile S.K. isimli denetimle hür bırakıldı.