Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Adli Makam Nedir

Adli Makam Nedir
0
328

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Adli Makam Ne Demek

Adli Makamın Anlamı

Adli makam; Yargı işlerinin görüldüğü ve sonuca bağlandığı kamuya ait idare yeri, adli mercidir

Adli makamlarca yeni kanun taslağı inkar edildi*

Similar threads

Adli Merci Ne Seslenmek Adli Merci Nedir Anlamı Adli Merci isim, hukuk Adli makam Adli makam Yargı işlerinin görüldüğü ve sonuca bağlandığı kamuya ait yönetim yeri, adli merci *
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Adli Makam Ne Demek Adli Makamın Anlamı Adli makam; Adalet işlerinin gorulduğu ve sonuca bağlandığı kamuya ait yonetim yeri, adli mercidir Adli makamlarca yeni kanun taslağı red edildi
Cevaplar
0
Görüntüleme
267
Adli Merci Ne Demek Adli Merci Nedir Anlamı Adli Merci isim, hukuk Adli makam Adli makam Adalet işlerinin gorulduğu ve sonuca bağlandığı kamuya ait yonetim yeri, adli merci
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
Adli Tatil Ne Demektir Adli Tatil Anlamı Nedir Adli Tatil: Yılın emin günlerinde mahkemelerin çalışmalarını durdurmalarıdır Adli tatilde acele işler nöbetçi mahkemeler tarafından görülür 20 Temmuz 5 Eylül tarihlerini kapsar ''Üstelik adli tatil olduğu için yargı sahipleri bekleşirler'' *
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Adli Polis Ne Demek Adli Polis Anlamı Nedir Adli Polis; Adliye içerisinde güvenliği sağlayıp adli işlere asistan olan kolluk gücü ''İçeri girerek bir kapının önünde 'adli polis' yazısını okudu'' *
Cevaplar
0
Görüntüleme
270
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt