Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adlı Sanlı Nedir

Adlı Sanlı Nedir
0
134

Similar threads

Adlı Sanlı Nedir Anlamı Adlı Sanlı Ne Aramak Adlı Sanlı: Adı olan Ünlü olan anlamına kazanç Adı sanlı şanlı meşhur çok bildik tanınan birisi *
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Adlı Ne Demek Adlı Nedir Anlamı Adlı : Adı olan Unlu Adlı tuzel Adalete mensup, adaletle alakalı, ilgili (Osmanlıca'da yazılışı: adli)
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Cumhuriyet Bayramı Şarkıları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Şarkıları YASASIN CUMHURIYET Coşkunuz, sevincliyiz Ayrı, gayrı değiliz, Butun Turkler hep biriz, Yaşasın cumhuriyet Dunyaya şeref saldık, Nice ulkeler aldık, Alnı lekesiz kaldık, Yaşasın cumhuriyet Ataturk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
Cumhuriyet Bayramı Şarkıları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Şarkıları YASASIN CUMHURIYET Coşkunuz, sevinçliyiz Farklı, gayrı değiliz, Bütün Türkler defalarca biriz, Yaşasın cumhuriyet Dünyaya şeref saldık, Nice ülkeler aldık, Alnı lekesiz kaldık, Yaşasın cumhuriyet Atatürk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Eşkiya Dunyaya Hukumdar Olmaz Sene 1341 mevsime uydum Sebep oldu şeytan bir cana kıydım Katil defterine adını koydum Eşkıya dunyaya hukumdar olmaz Sen uzulme anam benim dertlerim coktur Cektiğim cilenin hesabı yoktur Yiğitlik yolunda ustume yoktur Eşkıya dunyaya hukumdar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,323Kullanıcılar
furkan.xSon üye
Üst Alt