Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Adnan Oktar grubuyla ilgili iddianame: 226 şüpheli var

Adnan Oktar grubuyla ilgili iddianame: 226 şüpheli var

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
94
Adnan%2DOktar%2Din%2Dtum%2Dmalvarligina%2Del%2Dkonuldu%2Dsirketlerine%2Dkayyum%2Datandi%2D207665%2D20180711152242%2Ejpg

Kabahat örgütü elebaşı Adnan Oktar’ın da ortalarında bulunduğu 226 kuşkulu hakkında iddianame hazırlandı.

İddianamede 125 kişi mağdur ve müşteki olarak yer alıyor.Hazırlanan iddianamede sanıklara, ‘cinsel istismar’, ‘siyasal ve askeri casusluk’, ‘eziyet’ ve ‘şantaj’ üzere 24 farklı suçlama yöneltiliyor.

Similar threads

Kabahat örgütü elebaşı Adnan Oktar’ın da ortalarında bulunduğu 226 kuşkulu hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede 125 kişi mağdur ve müşteki olarak yer alıyor.Hazırlanan iddianamede sanıklara, ‘cinsel istismar’, ‘siyasal ve askeri casusluk’, ‘eziyet’ ve ‘şantaj’ üzere 24 farklı suçlama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Adnan Oktar'ın davasının görüldüğü Silivri Cezaevi'nin önünde davul zurna çaldırıp oynayan Büyük Birlik Partisi Bolu eski Vilayet Lideri Mahmut Alan, "Kendisine buradan el sallıyorum. Adnancığım izle beni" dedi. Adnan Oktar suç örgütüne yönelik hazırlanan ve mahkemece kabul edilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Adnan Oktar'ın davasının görüldüğü Silivri Cezaevi'nin önünde davul zurna çaldırıp oynayan Büyük Birlik Partisi Bolu eski Vilayet Lideri Mahmut Alan, "Kendisine buradan el sallıyorum. Adnancığım izle beni" dedi. Adnan Oktar suç örgütüne yönelik hazırlanan ve mahkemece kabul edilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Cezaevinin kapısına gelerek evlatlarını almak isteyen aileler ise bu durum karşısında şoke oldu. Konut hapsine şartıyla hür bırakılan Adnan Oktar örgütü üyelerinin örgüt konutlarında ikamet etmeye devam edecekleri öğrenildi. Aileler ise tekrar cürüm duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor. İstanbul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Adnan Oktar organize kabahat örgütüne yönelik örgütün elebaşı Adnan Oktar'ın da ortalarında bulunduğu 167'si tutuklu 226 sanığın yargılandığı davada, tutuklu sanık Bora Yıldız savunma yaptı. İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesince Silivri Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkesi karşısında bulunan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
858,475Konular
981,229Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt