Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adnan Oktar'ın cezaevindeki yeni görüntüleri ortaya çıktı

Adnan Oktar'ın cezaevindeki yeni görüntüleri ortaya çıktı

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
Adnan%2DOktar%2Din%2Dcezaevindeki%2Dyeni%2Dgoruntuleri%2Dortaya%2Dcikti%2D223461%2Ejpg

İstanbul merkezli operasyonda tutuklanan Adnan Oktar’ın, cezaevinden son manzaraları ortaya çıktı. Adnan Oktar’ın saçlarını tekrar siyah rengine boyatması dikkat çekti.

Adnan Oktar ve kümesine yönelik İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yaklaşık 10 ay evvel yapılan operasyon kapsamında evvel Oktar’ın da ortalarında bulunduğu 168 kişi, 2. dalgada ise 7 kişi tutuklanmıştı. 

Beyazlayan saçlarını tekrar siyaha boyatan Adnan Oktar’ın kilo verdiği dikkatlerden kaçmadı. 

30 FARKLI HATADAN SÜREÇ YAPILMIŞTI

Adnan Oktar kabahat örgütü hakkında, cürüm işlemek gayesiyle örgüt kurma, çocukların cinsel istismarı, cinsel atak, reşit olmayanla cinsel bağlantı, çocuğun kaçırılması ve alıkonulması, cinsel taciz, şantaj, kişiyi hürriyetinden mahrum kılma, siyasi ve askeri casusluk, dini inanç ve hislerin istismarı üzere 30 başka kabahatten süreç yapılmıştı.

Similar threads

Kabahat örgütü elebaşı Adnan Oktar’ın da ortalarında bulunduğu 226 kuşkulu hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede 125 kişi mağdur ve müşteki olarak yer alıyor.Hazırlanan iddianamede sanıklara, ‘cinsel istismar’, ‘siyasal ve askeri casusluk’, ‘eziyet’ ve ‘şantaj’ üzere 24 farklı suçlama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Örgüt kurmak, yönetmek ve cinsel istismar üzere hatalardan 1075 yıl 3 ay mahpus cezasına karar giyen Adnan Oktar’ın cezaevindeki son hali toplumsal medyada paylaşıldı. Edirne Cezaevi'ne girdikten sonra saç ve sakalını uzatmaya başlayan Oktar'ın zayıfladığı görüldü. Kedicik diye bilinen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Adnan Oktar'ın davasının görüldüğü Silivri Cezaevi'nin önünde davul zurna çaldırıp oynayan Büyük Birlik Partisi Bolu eski Vilayet Lideri Mahmut Alan, "Kendisine buradan el sallıyorum. Adnancığım izle beni" dedi. Adnan Oktar suç örgütüne yönelik hazırlanan ve mahkemece kabul edilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Cezaevinin kapısına gelerek evlatlarını almak isteyen aileler ise bu durum karşısında şoke oldu. Konut hapsine şartıyla hür bırakılan Adnan Oktar örgütü üyelerinin örgüt konutlarında ikamet etmeye devam edecekleri öğrenildi. Aileler ise tekrar cürüm duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor. İstanbul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Adnan Oktar'ın davasının görüldüğü Silivri Cezaevi'nin önünde davul zurna çaldırıp oynayan Büyük Birlik Partisi Bolu eski Vilayet Lideri Mahmut Alan, "Kendisine buradan el sallıyorum. Adnancığım izle beni" dedi. Adnan Oktar suç örgütüne yönelik hazırlanan ve mahkemece kabul edilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,466Konular
981,166Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt