Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Adnan Şensese Sezen Aksu sürprizi

Adnan Şensese Sezen Aksu sürprizi
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Adnan Şensese Sezen Aksu sürprizi adnan şenses mide kanseri adnan şenses afiyet adnan şenses sezen aksu haberleri burada arkadaşlar Mide kanseri olan usta yorumcu Adnan Şenses afiyet hala aynı Melek'lerim Adnan Şenses mide kanseri olunca ekim ayında midesi alınmıştı Hasta yatağında yatan artist yorumcu Adnan Şenses Sezen Aksu sürprizi ile moral buldu Sezen Aksu Adnan Şenses için şarkı yazdı ve Sezen Aksu Bekleyemedin mi şarkısı ile Adnan Şenses'i fazla mutlu etti İşte o haberin detayları Melek'ler! 1548644334 1548644334 adnansensesesezenaksusurprizi5c4e6ff2d527dadnansensesesezenaksusurprizi5c4e6ff2d527d adnansensesesezenaksusurprizi5c4e6ff2d527d MİDE kanseri teşhisi konan Adnan Şenses, ekim ayında ameliyat masasına yatmıştı ve altı saat süren operasyonda ünlü sanatçının midesi iyice alınmıştı Şenses hayranlarını üzen bu hastalık, sanatçının yakın arkadaşı Sezen Aksu’yu da çok etkiledi Aksu, hem desteklemek ayrıca de moral tahsis etmek nedeniyle Şenses için bir şarkı yazdı Geçtiğimiz günlerde de evine gitgide artarak şarkıyı Şenses’e teslim etti ACILARIM DİNDİ Aksu’nun sürprizi karşısında çok duygulanan Şenses, duygularını şöyle dile getirdi: “Bu şarkıyla birlikte acılarım birazcık dindi Şarkıyı bana getirmesi beni çok mutlu etti Ayağa kalkar kalkmaz bütün sevenlerim için seslendireceğim İnsanın hayatında mutlu olduğu anlar çok azdır, ben de şu lahza bunu yaşıyorum Sezen gibi acılarımı paylaşan herkesi seviyorum Onlara yeni yılla birlikte mutlu ve dinç günler diliyorum Hayatta en hoş şeyin sağlık durumu olduğunu hiç unutmasınlar Sezen Aksu Bekleyemedin mi şarkı sözleri için BURAYA TIKLAYIN arkadaşlar  

858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt