Adnan Şenses'ten KANSER İtirafı! Adnan Şenses Bugün gazetesine verdiği röportajda birbirinden arkadaş canlısı ve de çarpıcı açıklamalarda bulundu İşte o özel direktifler: 77 yaşındaki Adnan Şenses 56 yıldır sahnelerde Bir süre önce 6 saat süren bir ameliyat sonrası midesi alınan meşhur sanatçı ile sağlık durumu durumunu, kızıyla yaşadığı problemi ve hayatı konuştuk Sizi çok iyi gördüm, geçmiş olsun? Fazla iyiyim Sağlığıma kavuştum Bu son 35 ay büyük mücadele verdim Bugün beni hayata döndüren doktorlarımıza teşekkür ediyorum Hastalığımda bana çocuk gibi baktılar Sezen Aksu, Aslı Hünel, tüm sanatçı arkadaşlarım tek tek beni ziyarete geldi En hoş sevgiyi bana bahşettiler Ben bu morali artist arkadaşlarımda bulunca daha dinç oldum Rahatsızlığınız neydi? Mide kanseri olduğumu bilmiyordum Genel bir 'check up' yaptırdım 'Check up'da midemde bir kanser ur görüldü Toplu iğnenin başı dek bir bitki örtüsü vardı, alalım dediler, midemi aldılar Lazerle de değil edilebilirdi Ama garantiye gidildi, toptan midem alındı Neden nedeniyle kanser oldunuz? Günde 4 paket sigara içiyordum 1982 senesinde bıraktım fakat alkole devam ettim Alkol sigara yüzünden kanser oldum Yaşadığım kanser rahatsızlığı tüm vücuduma yayılabilirdi Derhal başındayken fark edildi Yediğim yemekleri çıkartıyordum Uyurken bulantı geliyordu o bulantıyla parmak atıyordum ağzıma çıkartıyordum Lakin ben senelerdir parmak atıp çıkartırım ondan sonra rahatlarım 78 senedir safra boğazımı yakıp kavuruyordu Hiç ölümle burun buruna geldiniz mi? Ölümle burun buruna gelmedim, iki kez öldüm ve tekrar dünyaya geldim Kalbim durdu iki defa 10'ar dakika 'Ex' oldum, öldüm Başka bir rahatsızlığınız var mı? Zona çıktı kafamda 35 aydır çekiyorum zonayı Ne nemrut bir hastalıkmış En fena yerde çıktı Saçımın altında çıktığında ilk zamanlar Güm, gümdiye beynime vuruyordu, kılcal damarlarda sancı yapıyordu Zona stresten olur, son zamanlarda yaşadığım bu sıkıntılardan dolayı oldu Siz yıllar önce 'bypass' ameliyatı da olmuştunuz, yanlış hatırlamıyorsam 1999'da bypass oldum Amerika Clevand'da, rahmetli Turgut Özal orayı öğüt etmişti ve her şeyin ayarlanmasını sağlamıştı 3 damarım değişti Damarlar, göğüsün altından ve kolumdan alındı 2003 yılında da On İki Parmak bağırsağımı'dan ameliyat olmuştum Ama en zoru buydu İÇKİYİ SAYESINDE BIRAKTIM Başbakanımızla tanıştıktan sonradan hayatınızda neler değişti? Recep Tayip Erdoğan Türkiye için büyük bir şanstır Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır Gerçekten bu ülke için fazla çalışan, ülkeyi bir yere getirmek için canla başla çalışan bir adamdır Yani başbakanımız tamamdır Onu çok seviyorum O benim için fazla değerli, paha biçilmez Allah onu ömür versin, Allah onu başımızdan yetersiz etmesin Duyduğuma göre alkol içmeyi Başbakanımız'ın vesilesiyle bıraktınız? Evet, onun etkisiyle bıraktım Ona olan sevgimden, ona olan bir takım inançlarımdan dolayı bir kalemde içkiyi bıraktım İçmeyeceğim dedim ve içmiyorum Namazımı da kılıyorum, ibadetimi de yerine getiriyorum Ondan feyz aldım Midesi olmadan 20 senedir yaşayan var id Mideniz olmayınca nasıl besleniyorsunuz? Hiçbir farkı yok, yediğim yemekler kutup bağırsaklara iniyor İnce bağırsakla kalın bağırsağı bağladılar Bağırsaklardan geçiyor, ince bağırsaktan geçiyor, kalın bağırsaktan da def ediliyor O zaman öğütülmüş gıdalar yiyorsunuz? Hayır hayır; mesela dün akşam nohut yedim Sucuk yiyorum, pastırma yiyorum Benim doktorum, Sayın Dursun Buğra ertesi gün Sayın Başbakan'ı ameliyat etti Başbakan'ımızın hiçbir sorunu yok Konuşuyoruz, telefon ediyor, beni soruyor, ben de onu soruyorum Hatta ben ona geçen gün takıldım, Sahalara erken indin patrondedim İyiyim Ağabey sen kendine iyi bakdedi Sordunuz mu doktorlara, sizin gibi midesi olmadan uzun vakit yaşayan hastalar da var mı? Fazla var Bir dostum Annemin de midesi değil, 20 senedir yaşıyordedi Midenizin olmaması sizin hayatınıza bir eksiklik getirmiyor Ekmek yemiyorum, Nohut'u fazla seviyorum Eşim Lale de öyle bir yemek yapıyor ki yememek olası yok Güzel pilav yaparım, nohutun yanında pilavı da ben yaptım Benim yaptığım pilavda pirinçler roman havası oynar Bir tabak da pilav yedim AKILLI MÜREN ÇELME TAKMAYA ÇALIŞTI Rahmetli Zeki Müren'le aranız bozukmuş dürüst mu bu? Bana bayağı çelme takmaya çalıştı fakat ben ona fazla saygılıyımdır, çok severim O ismiyle mağrur bir sanat güneşiydi Türk Sanat Müziği'ni modern bir ışık halkası getirmiştir Bu bakımdan Akilli Müren'e söz söyletmem Olsun, o bana böyle bir kıskançlık olayına girişmiş olabilir, en sonunda bana Şenses seni çok seviyorum Seninle çok uğraştım fakat sen yoluna bıkmadan usanmadan devam ettin Bundan daha sonra seninle dostuzdedi Allah gecinden versin, hepimiz bir gün ölüm edeceğiz Sizin bir vasiyetiniz var mı? Allah geçinden versin Ameliyata girip de çıkamayacağımı düşündüm lakin vasiyet yapmadım, benden sonra ne yaparlarsa yapsınlar Ama tabii ama bu benzin istasyonu kolay yapılmaz 15 milyon değerinde bu istasyon DAMADIMLA İKİ SENE KONUŞMADIM Kızınız Arzum Hanım'la barıştınız mı? Kızımla küskün değildim, ona kırgındım Neden? Kız evladını evlendirmek fazla baskı Yani erkek olursa Ulan al gitdersin Boşadın mı? Boşadın Eeee ne yapalım boşadıysanderim, ama kız evladı pek yok Hemen çocuklar dostluk etmiş, bir noktada birleşmek için evlenmeye karar vermişler Ben kapı tokmağı değilim Bu adam nedir, neyin nesidir? Bu ara temiz aile kızlarına musallat olan menfaatçi erkekler var Aman ben zengin bir kızla evleneyim de kuytu edeyimdiyorlar Hele bu birey Adnan Şenses'in kızı olursa, o kadar mi? Hele Adnan Şenses'in kızı olursa Ben evlenmesinden daha sonra kızımla konuşmayı sürdürdüm lakin damadımla 2 sene konuşmadım 2 sene sonra Tanıyayımdedim Niçin tasvip etmediniz? Ben kızımı 8 sene İngiltere'de üniversitede okuttum Sonra geldi burada Polat Sitesi'nde bir konut aldım Dayadım döşedim Daha Sonra evlenince, Ben kocamın evine gideceğim Ben burada oturmamdedi Allah’A Ismarladık kızımdedim Çalışın, hayatı paylaşın, kazanındedim Hemen bakıyorum gayet hoş, kendi işlerini kurdular Hiçbir yardım, bir tek lira vermeden çocuk işini açtı Damadınızla barıştınız mı? Merhaba, merhaba Çok seversem, çok içime girer Kendi hayatını kazanacak; ben zamanla kendi düşüncemi kızıma iletiyorum Niye para vereceğim kardeşim Hayatta her şeyi kendim yaptım ben Sanat hayatına atıldım 23 yaşında sanatkâr çantası taşıdım 6'ıncı evliliğinizi Lale Hanımla yaptınız? Onunla tanışmasaydınız 8'i, 10'u bulur muydu evlilikleriniz? 15'e giderdi Mutluluğu bulana değin evlenecektim Kardeşim 6 izaç yaptım, her seferinde de bir tek bavulu yanıma alıp, çıktım Her şeyi onlara bıraktım Yalımı, deniz kenarında evimi bıraktım Kandilli'deydi ev Benden ayrıldı 2 yil daha sonra yalıyı sattı Hayvan, bana söyleseydi ben alırdım Ne yapalım abes ver hiç önemli yok Bu hayat benim hayatım Her şeyi yaşadım 1548643040 1548643040 adnansensestenkanseritirafi5c4e6ae594bc5adnansensestenkanseritirafi5c4e6ae594bc5 http:kralmagazinaktifhabercomimagesnews115986
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.