Adres kısmınada SENİ SEVİYORUM yazıp postaya verdim Sana bir mektup yazdım adresini bilmediğim halde Sana bir mektup yazdım eline geçmeyeceğini bilerek Yazdım yine de seni düşünerekten Sana bir mektup yazdım bana döneceğini kasıtlı olarak Mektubum da sana olan hasretimden Bitmek bilmeyen çilelerden Devretmek bilmeyen günlerden Yok almak bilmeyen sevginden bahsettim Yazarken kimi zaman ağladım,kimi süre güldüm Hiç bir zaman sana nefret edilen şey duymadım Yazarken seni düşündüm,kendimi avuntu ettim İnşallah iysindir diyede dua ettim Üstüne göz yaşlarımı akıttım Senin aşkınla iri olan yüreğimi de ekledim Yanağına kondurduğum öpücüğü de unutmadım Adresini bilmediğim halde postaya verdim Şayet ulaşırda okursun diye Gönderen kısmına HASRETİM Herif kısmına YAĞMUR GÖZLÜM yazdım Adres kısmınada SENİ SEVİYORUM yazıp postaya verdim Sana ulaşmayacağını kasten Yüreğim deki acıyı dindirmek niyetine Sana bir mektup yazdım postaya verdim ASLA OKUYAMAYACAĞINI KASTEN YİTİP DIŞARI GIDEN SEVGİLERDEN OLMAYANLARA alinti