Adriana Lima Ne Dek Kazandı? 1548626589 1548626589 adrianalimanekadarkazandi5c4e2aa1d8d5aadrianalimanekadarkazandi5c4e2aa1d8d5a http:ssporsitesinetimagesnews78735 Dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima, dün gece 'Var mısın Yok musun' yarışmasında kanserli çocuklar için yarıştı FBahçeli futbolcular Roberto Carlos ile Alex yayına bağlanarak vatandaşlarına baht diledi Lima, yarışmada 75 bin TL kazandı Show TV ekranlarında yayınlanan, Acun Ilıcalı'nın sunduğu 'Var Mısın Yok Musun'un dün geceki konuğu dünyaca meşhur top model Adriana Lima'ydı Çekimlerden önce İstanbul'u gezen Lima, İstanbul'a hayran kaldığını söyleyip 'Burada bana mükemmel güzel günler yaşattınız Kendimi ülkem Brezilya'da gibi hissettim Daha geniş bir zamanda yeniden gelip, keza ziyarete gitmek ayrıca de tatil yapmak istiyorum' dedi 'Var mısın Yok musun'da Çocuk Kanserleri Sevgi ve Dayanışma Derneği (ÇOKSEV) için yarışan Brezilyalı meşhur top model, program sırasında epeyce heyecanlı dakikalar yaşadı KUTUSUNDAN 100 TL ÇIKTI Cana Yakın hareketleriyle yarışmacıların ilgi odağı olan Lima, kimi zaman kutuları açtırma konusunda değişken kaldı O anlarda yarışmacılardan takviye istedi Gecenin sürprizi ise ünlü modelin yaptığı samba dansı oldu Son 2 kutuya 150 bin TL ve 100 TL ile giren top model, büyük coşku yaşadı Hamdi Bey'in 75 bin TL'lik teklifi karşı uzun süre düşündü ve sonunda teklifi kabul etti Acun Ilıcalı ile birlikte kendi kutusunu açan meşhur manken, kutudan 100 TL çıkınca fazla sevindi Adriana Lima, program sonunda kazandığı 75 bin TL'lik ödülü 'Çocuk Kanserleri Sevgi ve Dayanışma Derneği'ne (ÇOKSEV) bağışladığını açıkladı BREZİLYALI DAYANIŞMASI Adriana'ya sürpriz yapan Acun Ilıcalı, 'Şimdi yayına birisini bağlayacağım, bakalım tanıyabilecek misin?' dedi Arkasından yayına Fenerbahçeli Roberto Carlos bağlandı 'Roberto Carlos'u kim tanımaz' diyen Lima, meşhur futbolcunun Brezilya'nın efsanelerinden biri olduğunu ama bugüne değin hiç tanışmadıklarını söyleyip, bu imkanı sağladığı için Acun Ilıcalı'ya teşekkür etti Roberto Carlos da Adriana'ya başarılar dileyip, 'Umarım iyi bir müsabaka çıkarırsın' dedi Carlos gibi Brezilyalı olan Fenerbahçe kaptanı Alex de telefon açarak vatandaşı Lima'ya galibiyet diledi id