Milyonlarca kişinin takip ettiği dünyanın en önemli moda haftalarından New York Moda Haftası’nın makyaj sponsorluğu, bu sene 19kez makyaj trendlerinin belirleyicisi Maybelline New York kadar gerçekleştirildi Moda haftası kapsamında Adriana Lima ile Cansu Akın ve Maybelline New York Makyaj Artisti Alp Kavasoğlu bir araya geldi Maybelline New York’un global marka yüzü Adriana Lima, röportaj sırasında Türkiye ve Türk kadınlarına ait düşüncelerini paylaştı Maybelline New York markasına çocuk yaşlardan bu yana hayran olduğunu ve 10 yıldan fazladır Maybelline New York’un marka yüzü olmaktan kibir duyduğunu gösteren Lima, “Tüm resim çekimlerinde, jurnal hayatımda, bütün kırmızı halı etkinliklerinde Maybelline New York ürünleri kullanıyorum En sevdiğim Maybelline New York ürünlerinden biri olan Super Stay Matte Ink ruj, kalıcılığı tamamen vazgeçilmezlerim arasına girdi En fazla tercih ettiğim kırmızı renklerin 20 Pioneer ve Dancer olduğunu söyleyebilirim Instagramda paylaştığım fotoğrafların pek çoğunda dudak boyası olarak yine Super Stay Matte Ink serisinden 15 Lover kullanıyorum Gözümde de genelde Total Temptation rimel oluyor Total Temptation ve Falsies, verdiği hacimli ve uzun kirpik görünümü ve uzun vakit daimi olmasıyla en sevdiğim Maybelline maskara ailesi üyeleri aralarında yer alıyor Total Temptation’ın kokusuna bayılıyorum dedi Görüşmede Türkleri çok sevdiğinden ve Türk kadınlarını çok beğendiğinden bahseden Adriana Lima, Türk kadınlarının sıcacık olmalarını ve makyajı sevmelerini takdir ettiğini belirtti Lima, “Türk kadınlarının gözleri öne çıkaran makyajlarını fazla beğeniyorum, kadınların kendilerini oldukları gibi kabul ettikleri ve hoş belirmek ve iyi hissetmek için uğraş sarfettikleri ülkelerde olmaktan hoşlanıyorum Türkiye’ye ilk olarak 10 yıl önce geldim ve Istanbul’u fazla sevdim Yemeklere bayıldım, bilhassa baklava ve kaymak favorimdi Türk kahvesini çok seviyorum Geçtiğimiz günlerde Türk kahvesi yapmayı öğrendim ve evimde Türkiye’den aldığım Türk kahvesini bütün misafirlerime yapıyorum Lokum da vazgeçilmezlerim aralarında dedi uMaybelline New York Hakkındau Maybelline New York, makyaj ürünlerinde geniş bir mahsul yelpazesi sunuyor Makyaj trendlerini “Podyumlardan Sokaklara içeren Maybelline New York, renkler konusunda uzmanlığı ile birbirinden öbür makyaj deneyimleri yaşatıyor Dinamik, genç ve trendsetter Maybelline New York, tüketicilerimizi öbür makyaj uygulamaları konusunda bilgilendirmeye; bunu yaparken de markanın belli başlı değerleri olan şehirli, orijinal ve hür duruşundan kopmamaya özen gösteriyor