Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

adsl modem için yardım

adsl modem için yardım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
daha yeni adsl modem aldım ve bu modemin ayarlarını bir turlu yapamadım şu an nete girebiliyorum fakat modemimde bir sürü özellik var ve ben bunları ne biliyorum ne de yapabiliyorum bu konu hakkında bana yardımcı olabilirmisiniz modem markası adsl loopcom routerlı ve 4 portlu yardımlarınızı bekliyorum

Similar threads

Arkadaşalr merhabalar ZyXEL P662 ADSL modem aldım Modemin temel ayarlarını yaptım (kullnıcı adı, şifre vb) kullanıyorum şu an Fakat kullanmaya başladığım ilk günden bu güne kadar devam eden ve belirsiz zamanlarda yaptığı kapanma huyu var Ortalama 30 un üzerinde internet erişimi yapan PC var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Adsl Modem Giriş Şifreleri Listesi Adsl Modem Şifreleri cok sıkıntı oluyor genelde bende hep modemin şifreleri unuttuğum icin biliyorum bu derdin ne denli buyuk olduğunuAdsl modem şifrenizi aşağıdaki listeden bulabilir gerektiği gibi girebilir ve sorun her ne ise cozume ulaşabilirsiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
270
Adsl Modem Antre Şifreleri Listesi Adsl Modem Şifreleri fazla can sıkıntısı oluyor genelde bende daima modemin şifreleri unuttuğum için biliyorum bu derdin ne denli büyük olduğunuAdsl modem şifrenizi aşağıdaki listeden bulabilir gerektiği gibi girebilir ve sorun her ne ise çözüme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Evlerimizde kullandığımız modemler her zaman bekleneni veremiyor. Ancak bu onların tamamen işe yaramaz olduğunu da göstermiyor. Ev veya benzeri ortamlarda Wi-Fi çekmemesi durumunda alınacak önlemler ve gerekli durumlarda daha iyi bir deneyim yaşamanız için yönelmeniz gereken farklı çözümler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
312
Günümüz koşulları ve pandemi ortamında internet ihtiyacının ve kullanımının tüm dünyada oldukça arttığı bir süreçten geçiyoruz. Neredeyse tüm plan, program, alışveriş ve işlerimizi internet üzerinden yapar hale geldik. Bu yoğun kullanım internet hızlarını da doğal olarak etkiliyor. Pandemi ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,527Konular
981,501Mesajlar
31,486Kullanıcılar
Üst Alt