Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Afak Ne demek

Afak Ne demek
0
161

Similar threads

Afak Ne Anlama gelir Afak Nedir sozluk anlamı Afak Kelimesinin anlamı afak: ufuklar afak; ufuklar yerle goğun birleştiği gibi gorunen uzak daire demektir Ufuklar: Garp'ın afakını sarmışsa celik zırhlı duvar, Benim iman dolu goğsum gibi serhaddim var Mehmet Akif Ersoy
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Afak Ne Demektir Afak Kelimesinin Anlamı Afak: Osmanlıca ufuk kelimesinin coğuludur ve dort bir taraf demektir Garbın afakını sarmışsa celik zırhlı duvar M A Ersoy
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Afak nedir,Afak sözlük anlamı *Ufuklar Yerle göğün birleştiği gibi görünen uzakta dâire *
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Âfâk Ne Kavrayış gelir Âfâk Nedir sözlük anlamı Âfâk Kelimesinin anlamı afak: ufuklar afak; ufuklar yerle göğün birleştiği gibi görünen uzaktan dâire demektir Ufuklar: Garp'ın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar, Benim iman doymuş göğsüm gibi serhaddim var Mehmet Akif Ersoy *
Cevaplar
0
Görüntüleme
213
Afak Ne Demektir Afak Kelimesinin Anlamı Afak: Osmanlıca ufuk kelimesinin çoğuludur ve dört bir taraf demektir Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar M A Ersoy *
Cevaplar
0
Görüntüleme
205
858,497Konular
982,016Mesajlar
29,999Kullanıcılar
xreplaSon üye
Üst Alt