Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Afallamak Nedir

Afallamak Nedir
0
159

Similar threads

Afallama Ne Demektir Afallama Kelimesinin Anlamı Afallama; Şaşkınlıktan sersemleşmek demektir Ornek: Herifin deli olduğunu anlayınca afalladım da serinkanlılığımı kaybetmedim B Felek
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Afallama Ne Demektir Afallama Kelimesinin Anlamı Afallama; Şaşkınlıktan sersemleşmek demektir Örnek: Herifin çılgın olduğunu anlayınca afalladım da serinkanlılığımı kaybetmedim B Felek *
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Ahu Parcası Nedir ahu parcasının anlamı Ahu Parcası Ne Demek Ahu Parcası Cok guzel, cekici (kadın) Ornek: Benim gibi bir ahu parcası doğuran anaya da aşk olsun M Ş Esendal
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Adam Nedir Anlamı Adam Ne demek Adam İnsan Erkek kişi, kadın karşıtı:Erkek kişi; birinin sozunu dinleyen, nazını ceken kimse, kayırıcı birinin yanında ve işinde bulunan kimse demektir Ornek: İyi bir adam isterse, babası da verirse varacakM Ş Esendal Kendisi gayet kibirli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Adet Edinmek Ne Demektir Adet Edinmek Nedir Anlamı Gorenek Ornek: Bayram tebriki bir guzel adettir B Felek Topluluk icinde eskiden beri uyulan kural, tore Belirli yaşlar arasında kadınların ayda bir dol yatağından kan gelmesi durumu, aybaşı
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
858,480Konular
981,441Mesajlar
29,603Kullanıcılar
_yunusok_72Son üye
Üst Alt