Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Afallatma Nedir

Afallatma Nedir
0
133

Similar threads

Afallatma Ne Demektir Afallatma Anlamı Nedir Afallatma: Şaşırtmak işi Şaşkınlığa düşürerek sersemleştirmek ''Öyle bir konuştu ancak hepimiz afalladık kaldık'' *
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Afallatmak Ne Demektir Afallatmak Kelimesinin Anlamı Afallatmak; Şaşkınlığa duşurerek sersemleştirmek demektir Oyle aniden cıktım ki karşısına bir anda afallattım onu
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Şaşırtmak Ne Demektir Afallatmak Kelimesinin Anlamı Şaşırtmak; Şaşkınlığa düşürerek sersemleştirmek demektir Öyle aniden çıktım oysa karşısına aniden afallattım onu*
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
imagesmavikustesti5ad1b0bcb4d08 BİR gun bir mavi kuş aniden camınızdan iceriye giriyor ve dışarıya cıkamıyor Bu yolunu şaşırmış kuşta sizi ceken bir şey var Onu beslemeye karar veriyorsunuz Ama ertesi gun kuşun rengi sizi şaşkınlığa duşurerek maviden sarıya donuşuyor! Bu ozel kuş, ertesi gun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Ayakta Kalmak Deyiminin Acıklaması Ayakta Kalmak Deyiminin Anlamı Nedir Bir zorluk karşısında yıkılmamak, cokmemek Oturacak yer bulamamakGemi oyle kalabalıktı ki hepimiz ayakta kaldık
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,500Konular
982,592Mesajlar
30,356Kullanıcılar
saki erolSon üye
Üst Alt