Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Afet İstasyonu Nedir

Afet İstasyonu Nedir
0
135

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Afet İstasyonu Ne Demektir

Afet İstasyonu Kelimesinin Anlamı

Afet istasyonu; Afet zamanında yardım ve kurtarma malzemelerinin kolay dağıtılabilmesi icin mahallelere yerleştirilen, ısıya, ışığa ve suya dayanaklı konteyner demektir

Deprem sonrası belirlenen illerde afet istasyonu kuruldu

Similar threads

Yıkım İstasyonu Ne Demektir Felaket İstasyonu Kelimesinin Anlamı Felaket istasyonu; Afet zamanında destek ve kurtarma malzemelerinin basit dağıtılabilmesi için mahallelere yerleştirilen, ısıya, ışığa ve suya dayanaklı konteyner demektir Zelzele sonrası belirlenen illerde facia istasyonu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
17 Ağustos 1999 sarsıntısının ardından  2000'li yılların başında İstanbul Valiliği Afet İdare Merkezi tarafından 762 mahalle ve 173 köye yerleştirilen turuncu renkli yaklaşık 2 bin konteynerin birçoğu vakit içinde hırsızların maksadı haline geldi. İçinde 960 modül materyal bulunan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Afet Eğitimi Hazırlık Gunu 12 Kasım, Eğitim, uygarlıkların vazgecilmez gereksinimidir Eğitimin amacı, insan ve toplum yaşamını kolaylaştırmak, guzelleştirmek, zenginleştirmek, iyileştirmek, kişiyi ve toplumu mutlu kılmaktır Eğitimde atılan her bir adim, toplumun duyarlılık bilincini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Bilim insanları deprem, yangın ve sel gibi doğal afet sonrası arama-kurtarma operasyonlarına alternatif yollar arıyor. Enkazın üzerine tırmanan insanlar hem tehlikeli hem de verimsiz. Bu yüzden araştırmacılar yeni bir çalışmayla hamam böceklerini tercih etti. Çünkü böcekler gibi küçük canlılar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Doğal Afetlere Karşı Alınacak Onlemler Ulkemiz deprem, sel ve erozyon gibi doğa olaylarının sıkca meydana geldiği bir coğrafyada bulunmaktadır Ozellikle son yıllarda yaşanan depremlerin insan ve yerleşim yerleri uzerindeki yıkıcı etkileri kamuoyunun dikkatini doğal afetlere cekmiştir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt