Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Affedilmek için...

Affedilmek için...
0
154

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
La ilahe illallahul halimul kerim, la ilahe illallahu'laliyyül azim, sübhanelallahi Rabbil arşil azim, elhamdü lillahi Rabbil alemin

Halim ve sabırlı Allah'tan başka ilah yoktur, yüce ve büyük Allah'tan başka ilah yoktur, yüce ve büyük arş'ın sahibi Allah noksanlardan münezzehtir Hamd, alemlerin Rabbi Allah'a mahsustur

Similar threads

Şehmeran Duası Okunuşu Şehmeran duasının arapça okunuşu ve Türkçe anlamını sizlerle paylaşıyoruzŞehmeran Duası Cin ve şeytanın şerrinden,kötülüklerden korunmak için hem gönül rahatlığı ve günahların affı için her gün sabah ve akşam birer kere okunmalıdır Şahmeran Duasının Arapça Okunuşu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
271
hacet namazı duası,hacet dilek duası,hacet namazı duası arapca,Hacet istek namazında okunacak dualar ve zikirleri,hacet dilek ve muhabbet duaları Hacet Namazı ve Duası 1) Abdest alınır İki rekat namaz kılınır, namazdan sonra Allaha hamd u sena tesbihat ve takdisatta bulunulur Subhanallahi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
SEYYİDUL İSTİĞFAR DUASI Allahım! Sen Rabbımsın Senden başka ilah yoktur Sen beni yarattın Ben senin kulunum Sana verdiğim söz üzereyim Gücüm yettiğince emrindeyim Yaptığım kötü şeylerden sana sığınırım Bana verdiğin nimetini anarım Günahımı itiraf edip sana sığınırım Şunu bilirim! Senden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
301
SEYYİDUL İSTİĞFAR DUASI Allahım! Sen Rabbımsın Senden başka ilah yoktur Sen beni yarattın Ben senin kulunum Sana verdiğim söz üzereyim Gücüm yettiğince emrindeyim Yaptığım kötü şeylerden sana sığınırım Bana verdiğin nimetini anarım Günahımı itiraf edip sana sığınırım Şunu bilirim! Senden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
stres duası stres duaları uzuntu ve stres duası La ilahe illallahulAzimul Halim La ilahe illallahu Rabbul Arşil Azım La ilahe illallahu Rabbussemavati ve Rabbul ardi ve Rabbul Arşil Azim ANLAMI: Allah'tan başka ilah yoktur O, buyuktur ve hilm sahibidir Allah'tan başka ilah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,496Konular
981,797Mesajlar
29,861Kullanıcılar
RyZeSon üye
Üst Alt