Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Affedilmek Nedir

Affedilmek Nedir
0
163

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Affedilmek Ne Demek

Affedilmek Nedir Anlamı

Affedilmek: Bağışlanmak demektir

Bağışlanmak hatası olan birini bağışlamak affını kabul etmek anlamı gelir

Ornek: Yaptığı hatayı affettim bağışladım bir daha yapmıyacağına soz verdi

Similar threads

Affedilmek Ne Çağırmak Affedilmek Nedir Anlamı Affedilmek: Bağışlanmak demektir Bağışlanmak hatası olan birini kusuruna bakmamak affını kabul etmek anlamı kazanç Örnek: Yaptığı hatayı affettim bağışladım yeniden yapmıyacağına laf verdi *
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Affolunmak Ne Demek Affolunmak Kelimesinin Anlamı Affolunmak; bağışlanmak affedilmek demektir Tum vergi borcları bu yıl affolundu
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Bağışlamak ne demektir? Bağışlanmak Nedir? Bağışlamak Nedir Ne Demektir? Bir mal ya da hakkı karşılık beklemeden birine vermek, ºteberru etmek Herhangi bir kotu davranış icin ceza vermekten vazgecmek, affetmek Gorevden cekmek, almak Kimi deyimlerde Tanrı esirgesin, ayırmasıngibi anlamlarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Cezaya mustahak olan gunahkar bir kimsenin ruyada Cenabı Hak tarafından suc ve kusurlarının affedildiğini gormesi: “(Habibim), o kufredenlere soyle ki eğer (sana duşmanlıktan vazgecerlerse gecmiş gunahları) yargılanacaktır (*) mealindeki ayet ile “(Habibim) iman edenlere soyle: Allah (CC)'ın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Affeylemek kelime anlamı nedir Affeylemek kelimesi ne demek Affeylemek kelimesinin anlamı affetmek, bağışlamak, mazur gormektir Ornek cumle: Bir hata yaptım kabul ediyorum lutfen sende beni affeyle
Cevaplar
0
Görüntüleme
218
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt