Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Affet allah'im

Affet allah'im
0
225

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
AFFET ALLAH'IM
Onu senin kadar seversem eğer
Cok seven kulunu affet Allah'ım
Ona bu canımı verirsem eğer
Gucenme ne olur affet Allah'ım
Aşkıma sevgime yenik duşersem
Her soylediklerine boyun eğersem
Bir gun bu halime isyan edersem
Gucenme ne olur affet Allah'ım
Sevdim onu olecek kadar
Uğruna canımı verecek kadar
Guzel yaratmışsın tapacak kadar
Taparsam beni affet Allah'ım

Similar threads

Ey Allah'ım Sana Aşkımı İlan Ediyorum ilahisi, Ey Allah'ım Sana Aşkımı İlan Ediyorum sozleri Ey Allah'ım Sana Aşkımı İlan Ediyorum ilahi sozu Ey Allah'ımSana aşkımı ilan ediyorum Seni Seviyorum! Seni Seviyorum Allah'ım! Ne olur, ne olur sen de beni sev! Ne olur sen de beni sev!…...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Arkadaşlar Süper Bir Dua! BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Ey Allah'ım! Sen kulaklardan ve gözlerden gizlendiğin için, kulaklar duyması ile, eller de dokunması ile seni idrak edemez Sen izzet ve celâlin içinde gizlendin, kudretinin güzelliği içinde perdelendin Azametinin himâyesinde bir tek oldun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
EVLÂT KATİLİ BİR BABANIN İTİRAFLARI Sakın! Bu, senin hikâyen olmasın Bir evlât katiliyim ben İşlediğim cinâyetin farkına yeni varan bir sarhoşluk içinde, etkemik yığını ruhsuz bir ceset karşısında avazım çıktığı kadar bağırıyorum: Yavrum, seni ben öldürdüm; Affet beni evlâdım! Aman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Şuur kapalı, akıl kapalı, hayâl kapalı… Gözler, kulaklar kapalı Duygular kapalı ve en önemlisi ruh kapalı Kalbin kapıları kapalı Ne vardı bu kadar içine kapanacak? Bir de perdeler kapalı oralarda… Neleri kaçırdığının farkında mı oturduğu mekânlarda, yaşadığı bedende insan? Duyuyor musun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Kapalı kapalı kapıların açılması için dua KAPALI Şuur kapalı, akıl kapalı, hayâl kapalı… Gözler, kulaklar kapalı Duygular kapalı ve en önemlisi ruh kapalı Kalbin kapıları kapalı Ne vardı bu kadar içine kapanacak? bir de perdeler kapalı oralarda… Neleri kaçırdığının farkında mı oturduğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,497Konular
981,930Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt