Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Affetmek Nedir

Affetmek Nedir
0
144

Similar threads

Affetmek Anlamı Nedir Kusuruna Bakmamak Ne Demektir Affetmek: Bağışlamak Haz ile karşılamak, kusura bakmamak ''O dek masumdu oysa sonunda onu kusuruna bakmamak zorunda kaldım'' *
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Affeylemek kelime anlamı nedir Affeylemek kelimesi ne demek Affeylemek kelimesinin anlamı affetmek, bağışlamak, mazur gormektir Ornek cumle: Bir hata yaptım kabul ediyorum lutfen sende beni affeyle
Cevaplar
0
Görüntüleme
227
Affeyleme Ne Demek Affeyleme Nedir Anlamı Affeylemek işi Affetmek Bağışlamak anlamına gelir Ornek: Her ne olursa olsun Allah yaptıklarını Affeyleye
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Bağışlamak ne demektir? Bağışlanmak Nedir? Bağışlamak Nedir Ne Demektir? Bir mal ya da hakkı karşılık beklemeden birine vermek, ºteberru etmek Herhangi bir kotu davranış icin ceza vermekten vazgecmek, affetmek Gorevden cekmek, almak Kimi deyimlerde Tanrı esirgesin, ayırmasıngibi anlamlarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Affetme Nedir Anlamı Affetme Ne Demek Affetmek, başkalarının yarattığı koşullardan ve yanlışlardan dolayı kendimize acı vermeye, Ya da başkasının bize acı vermesine izin vermemize son vermek demektir Affetmek unutmak değildir Gecmiş unutulmaz Unutmamalıyız da Ama gecmişte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
858,499Konular
982,590Mesajlar
30,356Kullanıcılar
saki erolSon üye
Üst Alt