Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Affettirmek Nedir

Affettirmek Nedir
0
102

Similar threads

Affettirmek Ne Demektir Affettirmek Kelimesinin Anlamı Affettirmek; Bağışlanmasını sağlamak demektir Bu hareketinle sonunda kendini affettirdin
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Annem 52 Birim Özeti Musa, kendini Zeynep’e affettirmek için elinden gelen her şeyi yapıyor Zeynep, ise Musa’yı affetmemekte istikrarlı davranıyor Musa, kendini Zeynep’e affettirmek için elinden geleni yapmaktadır Zeynep, zaman zaman zaaflarına yenilmekte, ama aldığı kararı düşünerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
yaprak dökümü 17 bölüm özeti Ali Rıza Bey’in ailesinden ilk yaprak kopuyor Ferhunde’nin hikayesi herkesi çok etkilemiştir O, yeniden yalan söylemiştir fakat bu kere gözyaşları gerçektir Geçmişi göz yaşları ile yıkar Ilk Önce Şevket olmak üzere herkes Ali Rıza Bey’in bu duruma ne tepki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Asi 8 birim özeti Asi, Demir’i affetmiyor Asi’nin atının ölümü iki ailede de büyük bir üzüntüye yol açar Cemal Ağa, Demir’in çiftliğine gelerek Süheyla ve Demir’i tehdit eder Süheyla korkuya kapılır ve Cemal Ağa’yla işbirliği yapmak konusunda istekli olduğunu söyler Asi’ye atının ölümünden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
ben sevgilimin yapma dediği bir şeyi yaptım biliyorum yapmamam lazımdı lakin o an diğer çarem değil gibi belirdi daha önce benzer konu da beni uyarmıştı yaptıktan sonradan hatamın farkına vardım ve ne yaptığımı söyleyerek özür diledim lakin fazla kızdı bana hemen de güvencini yitirdi kendimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,497Konular
981,899Mesajlar
29,926Kullanıcılar
hzmami_31Son üye
Üst Alt