Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Affeyle y rabbel Âlemİn

Affeyle y rabbel Âlemİn
0
170

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kimsem yokmuş şu dünyada SEN'den başka! SEN TESELLİ ET BENİ Öyle çaresizim ki RABBİM, çarelere ermiyor aklım Merhametine uzatıyorum ellerimi SEN'in rahmetinle yıkamak istiyorum kirli tövbelerimi Dizginle çılgınlıklarımıAffet günahlarımı Ey affetmeyi seven RABBİM, sil göz yaşlarımı SEN teselli et beni, serinlik sun şu bağrıma Hayırlı kederlerimi SEN sevdir bana! Tıpkı geceye saçılan yıldızlar gibi, ömrüme ışık olsun sıkıntı anlarımda ettiğim dualar Hüzünlerde olgunlaştır beni Cahilim çok cahilim SEN yolum ol! SEN sonum ol! SEN tut elimden, SANA giden yollarda nurum ol! Dağlar kadar günahlarıma, bir avuç tövbe kırıntısı getirdim SEN derman ol şu volkanlarıma SEN'siz bir yürek ne kadar boş! AFFEYLE YÂ RABBEL ÂLEMİN

Similar threads

Böylece çæresizimki allahımm:((( O Kadar çaresizim ki Rabbim, çarelere ermiyor aklım Bir yüzüm solgunken, isyankar değişik yanım Öğütleri masal gibi dinliyorum Nasihatler ninni misali geliyor, başımı sallıyorum sözde anlamış gibi Beni takipte eziyet Peşimden gelir kabuslar Kimsem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
imagesoylecaresizimkirabbim5afe6a4ea4234 Oyle caresizim ki Rabbim; Carelere ermiyor aklım, Bir yuzum solgunken, isyankar obur yanım, Oğutleri masal gibi dinliyorum Nasihatler ninni misali geliyor, Başımı sallıyorum, sanki anlamış gibi… Beni takipte ızdırap, peşimden gelir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Çevremizde Edilen Dua Örneklerinden Bazıları Bunaldığımız ve daraldığımız her anımızda imdadımıza yetişir dualar Dua, insan için büyük bir ihtiyaçtır Allah ’a, O ’nun iradesine yerinde dua ve kulluk, Allah ’ın gereksinim duyduğu bir durum değildirİnsan dua edince kendini huzurlu ve daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
Cevremizde Edilen Dua Orneklerinden Bazıları Bunaldığımız ve daraldığımız her anımızda imdadımıza yetişir dualar Dua, insan icin buyuk bir ihtiyactır Allah’a, O’nun iradesine uygun dua ve kulluk, Allah’ın ihtiyac duyduğu bir durum değildirİnsan dua edince kendini huzurlu ve daha zinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
206
UMMANDA BİR DAMLA BİR DUA duaya başlarken 1 bölüm Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan CENABI ALLAH’A ibadet ve taat etsem Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan CENABI ALLAH’A ibadet ve taat etsem Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,743Kullanıcılar
rifuals1Son üye
Üst Alt