Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Affeylemek Nedir

Affeylemek Nedir
0
107

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Affeylemek sözcük anlamı nedir

Affeylemek kelimesi ne çağırmak

Affeylemek kelimesinin anlamı affetmek, kusuruna bakmamak, mazur görmektir

Örnek cümle: Bir hata yaptım kabul ediyorum lütfen sende beni affeyle *

Similar threads

Affeyleme Ne Demek Affeyleme Nedir Anlamı Affeylemek işi Kusuruna Bakmamak Affetmek anlamına gelir Misal: Her ne olursa olsun Allah yaptıklarını Affeyleye *
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Affeylemek kelime anlamı nedir Affeylemek kelimesi ne demek Affeylemek kelimesinin anlamı affetmek, bağışlamak, mazur gormektir Ornek cumle: Bir hata yaptım kabul ediyorum lutfen sende beni affeyle
Cevaplar
0
Görüntüleme
224
Affetmek Anlamı Nedir Kusuruna Bakmamak Ne Demektir Affetmek: Bağışlamak Haz ile karşılamak, kusura bakmamak ''O dek masumdu oysa sonunda onu kusuruna bakmamak zorunda kaldım'' *
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Affedilmek Ne Çağırmak Affedilmek Nedir Anlamı Affedilmek: Bağışlanmak demektir Bağışlanmak hatası olan birini kusuruna bakmamak affını kabul etmek anlamı kazanç Örnek: Yaptığı hatayı affettim bağışladım yeniden yapmıyacağına laf verdi *
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Ahlâk Ne çağırmak Ahlâk kelimesinin anlamı Etik kelimesi, yaratmak ve yaradılış manasına gelen “hılkat kökünden türetilmiştir Bu kökten, “millet ve “huluk şeklinde benzer nitelikte iki gövde çıkmaktadır Birbirinden farklı bu iki sözcük insanın iki ayrı yönünü ifade etmektedir *
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,497Konular
982,558Mesajlar
30,298Kullanıcılar
Üst Alt