Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Afoini

Afoini
0
190

Similar threads

Bilinc bozukluklarında ilkyardım nasıl olmalıdır Bilinc Bozukluğunda İlkyardım Bilinc Kaybında İlk Yardım Beynin normal faaliyetlerindeki bir aksama nedeni ile uyku halinden başlayarak ( bilinc bozukluğu), hicbir uyarıya cevap vermeme haline kadar giden ( bilinc kaybı) bilincin kısmen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Baş ağrısı tedavisi klasik akupunktur ve/veya lazer akupunktur yani iğnesiz akupunktur tedavisi ile yapılabilmektedir. Ağır gerilimin neden olduğu en büyük sorunlardan biri sık yaşanan baş ağrısı ve migren krizleridir. Baş ağrısı nedeni ile ortaya ağır bir işgücü kaybı çıkmaktadır. Altta yatan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Narkolepsi nedir? Narkolepsi sebebi bilinmeyen yoğun uykululuk ve katapleksi (heyecen, korku, sevinc gibi duygulanımlar ile bayılma atağı) ile karakterize bir klinik tablodur Narkolepsinin dort klasik bulgusu vardır: Gunduz aşırı uyku hali: Narkolepsinin temel karakteristiklerindendir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
İLKYARDIM GEREKTİREN OZEL DURUMLAR VE HASTALIKLAR Bayılma Diyabetes Mellitus (şeker hastalığı) Epilepsi (sara) Kalp Krizi Felc Bayılma Aniden ortaya cıkan dolaşım yetmezliğine bağlı olarak, beynin kısa sureli kansız kalması sonucu gorulen gecici bilinc kaybıdır Nedeni; aclık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Guneş Carpmasında İlk Yardım Nasıl Yapılır? imagesgunescarpmasindailkyardimnasilyapilir5add3afec5b65 Uzun sure guneş altında kalan kişilerde beynin alt tarafındaki ısı duzenleme merkezi bozulur ve vucut ısısı hızla artar Beyin hucrelerinde tahribat oluşur Guneş carpmasının belirtileri deride...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,496Konular
982,159Mesajlar
30,101Kullanıcılar
omerdemir1Son üye
Üst Alt