iltasyazilim
FD Üye
Arkadaslar bir afrika yemegi buldum bir siteden fakat ingilizce baya bi hosuma gitti,
Bunu sizinle paylasmak istedim,bilirsiniz ben genellikle kendi yemek tariflerimi veririm ama istisnalar a oluyor tabi
Araclar:
2 bardak su
8 parcaya bölünmüş orta boy tavuk
2 kutu dilimlenmiş domates konservesi
2 çay kaşığı tuz
14 çay kaşığı karabiber
34 fincan küp şeklinde haşlanmış jambon
1 fincan pirinç
1 büyük boy doğranmış soğan
3 fincan dilimlenmiş lahana
12 tabak taze fasulye,(dondurulmuş fasulye içi bir miktar)
14 çay kaşığı çevresine tarçın
14 çay kaşığı çevresine arnavut biberi
Yapilisi:
Bir büyük tencereye suyu katın Sırasıyla tavuk,domates,tuz ve biberi ilave ediniz ve karıştırınız kaynamaya bırakınız,kaynasın,yavaş yavaş 30 dk kaynasın jambon,pirinç,soğan,lahana,taze fasulye,tarçın ve arnavut biberini ilave edintavuklar ve soğan pişene kadar 2530 dakika kaynatın
Afiyet olsun
Bunu sizinle paylasmak istedim,bilirsiniz ben genellikle kendi yemek tariflerimi veririm ama istisnalar a oluyor tabi
Araclar:
2 bardak su
8 parcaya bölünmüş orta boy tavuk
2 kutu dilimlenmiş domates konservesi
2 çay kaşığı tuz
14 çay kaşığı karabiber
34 fincan küp şeklinde haşlanmış jambon
1 fincan pirinç
1 büyük boy doğranmış soğan
3 fincan dilimlenmiş lahana
12 tabak taze fasulye,(dondurulmuş fasulye içi bir miktar)
14 çay kaşığı çevresine tarçın
14 çay kaşığı çevresine arnavut biberi
Yapilisi:
Bir büyük tencereye suyu katın Sırasıyla tavuk,domates,tuz ve biberi ilave ediniz ve karıştırınız kaynamaya bırakınız,kaynasın,yavaş yavaş 30 dk kaynasın jambon,pirinç,soğan,lahana,taze fasulye,tarçın ve arnavut biberini ilave edintavuklar ve soğan pişene kadar 2530 dakika kaynatın
Afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.