Sarımsak, elma sirkesi ve baldan oluşan bu karışım o kadar fazla hastalığın iyileştirilmesinde epeyce etkin olmuştur Soğuk algınlığı, yüksek tansiyon, irin, astım, bitkinlik, halsizlik, infetilite ve kanser gibi böylece fazla hastalığın iyileştirilmesinde kullanılmaktadır Ayrıca fena kolesterol düzeyini (LDL kolesterol) düşürdüğü ve bağışıklık sistemini güçlendirdiği bilinmektedir Yapılan öyle fazla egzersiz bu sarımsak, elma sirkesi ve baldan oluşan bu doğal üçlünün kanser hastalıkları üstünde çare edici özelliğinin bulunduğunu göstermiştir Bu karışımı kullanan hastaların, kanserin etkilerinin üstesinden gelmeye başladıkları ve hatta bazı hastaların kanseri adamakıllı yendiği rapor edilmiştirhttp:bilgilihocamcominternaldatasafrikaninincisizanzibar5c359553189e7pngalt 6098sarimsakbalsirkekarisimi 300 247 Karışım aç karnına yani mide en ince ayrıntısına kadar manâsız iken tüketilmelidir Bu Nedenle etkisi fazla daha pozitif olmaktadır Yapılan böylece fazla alıştırma ile, bu karışımı kullanan yüksek tansiyon hastalarının, karışımı kullanmaya başladıktan 2 hafta sonradan, fena kolesterol düzeylerinin ve tansiyonlarının önemli düzeyde düştüğü kanıtlanmıştır Doğal hap niteliğindeki bu karışımın en iyi tarafı da malzemelerinin kolay tedarik edilmesi ve hazırlanmasının fazla basit oluşu! Karışımın içeriğindeki maddeler zaten periyodik diyetimizde yer alan ve çoğunlukla tükettiğimiz doğal besinler olduğundan başvuru formu sonrasında hiçbir tabi etkisi de olmayacağından, güvenle tüketilebilen besinlerdir Bu yüzden de yukarıda açıklanmış hastalıklara sahip olmasanız bile düzenli olarak tüketmenizde hiç fakat hiçbir sakında yoktur, aksine bağışıklık sisteminiz güçleneceğinden cisim direnciniz artacaktır Karışımın hazırlanması şu şekildedir: Malzemeler: 10 diş sarımsak 1 akarsu bardağı elma sirkesi 1 nehir bardağı bal (organik bal olması fazla daha iyi sonuçlar verecektir) Hazırlanması: Bütün karışımı blendera koyun ve 60 – 90 saniye her tarafında hepsini karıştırın Karışımı cam bir kavanoza koyup kapağını kapatın ve buzdolabında saklayın Hazırlanan karışımı buzdolabında saklayarak en fazla 5 gün içerisinde tüketmelisiniz, eğer sonrasında arttıysa hala tüketebilirsiniz, mahsul bozulmamıştır, oysa etkileri azalacaktır Nasıl Tüketilmelidir? Karışımı tüketmenin o kadar çok yolu vardır Bunlardan biri, her sabahtan, kalkar kalkmaz, aç karnına 1 tatlı kaşığı harcamak biçiminde olabilir Oysa tadından hoşlanmıyorsanız, en sevdiğiniz meyve suyunuzun yada alışılagelmiş suyun içine ekleyerek de tüketebilirsiniz Burada en kayda değer nokta sabahları aç karnına tüketmektir Bu karışım günden güne daha popüler olmakta ve daha çok insan tarafından hastalıkların tedavisinde kullanılmaktadır Herkese Sağlıklı Günler Diliyorum! Kaynakça: Garlic, Apple Cider Vinegar And Honey – Coambination That Treats Many Diseases Including Cancer sizlere bilgilihocamcom farkıyla sunulmuştur