iltasyazilim
FD Üye
1 kgLinkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız kuşbaşı
2 çorba kaşığı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
2 adet kebap pidesi
1 çorba kaşığı tereyağı
Kuşbaşı et düdüklüye atılır, 10 dakika kadar kavrulur Sonra sıvıyağ, tuz ve üzerini geçecek kadar su eklenir Düdüklünün kapağı kapatılır, tıs sesi duyulunca kısılır ve 15 dakika kadar pişirilir Bu arada pideler kibrit kutusu gibi doğranır, tavaya konur, tereyağı eklenir Hafif kızarana kadar çevrilir Düz servis tabağına aktarılır Üzerine pişen et, suyundan alınarak konur ve karabiber serpilir
Özellikle Ramazanda davetlerde yapılır
2 çorba kaşığı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
2 adet kebap pidesi
1 çorba kaşığı tereyağı
Kuşbaşı et düdüklüye atılır, 10 dakika kadar kavrulur Sonra sıvıyağ, tuz ve üzerini geçecek kadar su eklenir Düdüklünün kapağı kapatılır, tıs sesi duyulunca kısılır ve 15 dakika kadar pişirilir Bu arada pideler kibrit kutusu gibi doğranır, tavaya konur, tereyağı eklenir Hafif kızarana kadar çevrilir Düz servis tabağına aktarılır Üzerine pişen et, suyundan alınarak konur ve karabiber serpilir
Özellikle Ramazanda davetlerde yapılır
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.