Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Afyon kebabı

Afyon kebabı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
19
1 kgLinkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız kuşbaşı
2 çorba kaşığı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
2 adet kebap pidesi
1 çorba kaşığı tereyağı

Kuşbaşı et düdüklüye atılır, 10 dakika kadar kavrulur Sonra sıvıyağ, tuz ve üzerini geçecek kadar su eklenir Düdüklünün kapağı kapatılır, tıs sesi duyulunca kısılır ve 15 dakika kadar pişirilir Bu arada pideler kibrit kutusu gibi doğranır, tavaya konur, tereyağı eklenir Hafif kızarana kadar çevrilir Düz servis tabağına aktarılır Üzerine pişen et, suyundan alınarak konur ve karabiber serpilir




Özellikle Ramazanda davetlerde yapılır

 
858,505Konular
982,838Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt