iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
4su bardağı süt
9 çorba kaşığı şeker
6 çorba kaşığı un
1paket vanilya
1paket kremşanti
1bardak süt
1subardağı ceviz
13 margarin
1bardak hındıstan cevizi
Un,şeker,süt,vanilya karıştırılıp kaynayıncaya pişirilir
Muhallebi kıvamına gelen karışımın içine margarini koyup altı kapatılır
soğumaya alınır
Geniş fırın tepsısının tabanına bolca hindistan ceviziserpilir
üzerine ılıyan muhallebi dökülür
İnce tabaka halınde yayılır
İyıce soguyunca 1bardak sütle çırptığımız kremşantiyide muhallebı üzerine sürülür
Ezdiğimiz bır bardak cevizi heryerine serpilir
Bu sekılde tepsıyı buzdolabında 2saat kadar bekletilir
Daha sonra bir parmak enliliğinde serıt seklınde kesılıp rulo yapılır
İstelinel buyukluk ve kalınlıkta arzuya gore servis yapılır
4su bardağı süt
9 çorba kaşığı şeker
6 çorba kaşığı un
1paket vanilya
1paket kremşanti
1bardak süt
1subardağı ceviz
13 margarin
1bardak hındıstan cevizi
Un,şeker,süt,vanilya karıştırılıp kaynayıncaya pişirilir
Muhallebi kıvamına gelen karışımın içine margarini koyup altı kapatılır
soğumaya alınır
Geniş fırın tepsısının tabanına bolca hindistan ceviziserpilir
üzerine ılıyan muhallebi dökülür
İnce tabaka halınde yayılır
İyıce soguyunca 1bardak sütle çırptığımız kremşantiyide muhallebı üzerine sürülür
Ezdiğimiz bır bardak cevizi heryerine serpilir
Bu sekılde tepsıyı buzdolabında 2saat kadar bekletilir
Daha sonra bir parmak enliliğinde serıt seklınde kesılıp rulo yapılır
İstelinel buyukluk ve kalınlıkta arzuya gore servis yapılır