Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Afyon Usulü Ağzı Açık

Afyon Usulü Ağzı Açık

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Afyon Usulü Ağzı Açık Tarifi İçin Malzemeler

*10 su bardağı un
*Tuz
*Su

İç harcı için :


*Peynir ve maydanoz
*Mercimek yada istenilen iç harcı

Hamura sürmek için :


*Haşhaş
*Tereyağı ve sıvı yağ karışımı

Afyon Usulü Ağzı Açık Tarifi Yapılışı İyi günler arkadaşlar
bugün sizlere tel tel kabaran kenarları hiç kurumayan yerken ağzınızda dağılan bir tarif vereceğim bayılacaksınız güzel memleketimin meşhur ağzı açığı
Beni takip edenler bileceklerdir afyon bükmesı tarifimdeki işlemler aynısı bunda da yapılacak tek farkı kesilen kareleri yuvarlak açıp içine iç harç koyup bi ucundan tutup sırayla üst üst koyarak bu şekli veriyoruz Üzerine haşhaş ,yağ sürüp 200 derecelik fırında nar gibi kızarana dek pişiriyoruz
Deneyin asla pişman olmayacaksınız
Şimdiden deneyecekler afiyet olsun
 
858,496Konular
982,162Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt