Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ağdacılarla Yaşadıkları En İlginç Diyalogları Bizlerle Paylaşan Kişilerin Hepimizi Güldüren Anıları

Ağdacılarla Yaşadıkları En İlginç Diyalogları Bizlerle Paylaşan Kişilerin Hepimizi Güldüren Anıları
0
191

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
s-76a4d16fc7d221d44fe284c500a9464421afc577.jpg

İlk olay harika ya, kadının yüz ifadesini aşırı merak ettim. ????

Twitter ve dio'daki sevgili takipçilerimize;

twitter.com
diye sorduk!

1. Kadın ne tepki verdi acaba, merak ettim şimdi. ????

twitter.com
2. Harika ya.

twitter.com
3. Açık sözlü biriymiş. ????

twitter.com
4. Can ciğer kuzu sarması olup çıkmışlar.

twitter.com
5. Ne?

twitter.com
6. Muhabbete harika bi' giriş yapmış bence. ????

dio.onedio.com
7. ????

dio.onedio.com
*

8. Cidden ne alaka?

dio.onedio.com
*

9. Benzetmeye bak. ????

twitter.com
10. Hayret bir şey...

*

11. Böyle de denmez ama. ????

twitter.com
12. ????

twitter.com
13. Harika bi' ilişkiymiş ya. ????

dio.onedio.com
*

14. Sizin de var mı böyle anılarınız? Varsa sizi yorumlara alalım!

*

Similar threads

Biliyorsunuz ki her gün Twitter'daki sevgili takipçilerimize farklı sorular soruyoruz, onlar da hayatlarından bir anıyı bizlerle paylaşıyorlar. Geçtiğimiz gün 'Sosyal medyada başınıza gelen en tuhaf olay neydi?' sorumuza da tahmin edeceğiniz üzere birbirinden eğlenceli yanıtlar geldi! Gelin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
17. maddedeki olay harika ya, hayal edebiliyorum şu an o sahneyi. ???? Twitter ve dio'daki sevgili takipçilerimize; twitter.com diye sorduk! 1. Yine harika cevaplar aldık. ???? twitter.com 2. Kadere bak kadere... twitter.com 3. Gelinden ne istedin be. twitter.com 4...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Sonuncu olağanüstü ya, bayanın ismine utandım gerçekten. ???? Twitter'dan takipçilerimize şöyle sorduk: twitter.com Onlar da hepimize kahkaha attıran karşılıklar verdi! ???? Harika ya. Cesarete bak inanılmaz. Dünya çok küçük gerçekten... ???? Olur o denli ya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
13. olaya gülsem mi ağlasam mı bilemedim, çocuk hastanelik olmuş ya ???? Twitter ve dio'daki sevgili takipçilerimize; twitter.com diye sorduk! 1. Gözümde canlandı resmen. ???? 2. Üç kişilik dev takım. twitter.com 3. Yalnızca ufak bi' lisan sürçmesi... 4. ???? twitter.com...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Hepimizin ilişkisinde bariz aldatılma ya da istenmeme sinyallerini görmezden geldiği zamanlar olmuştur. Biz de siz sevgili takipçilerimize aldatıldıklarını kabullenmemek için görmezden geldiğiniz en garip olayı sorduk. Ardından da birbirinden ilginç cevapları sizler için derledik.???? Sevgili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,542Konular
981,895Mesajlar
32,540Kullanıcılar
Üst Alt