Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Age of Empires 2:Conquerors HATASI

Age of Empires 2:Conquerors HATASI
0
115

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bende Age Of Empires 2:Age of King ve Age Of Empires 2:Conquerors var Age Of Empires 2:Age of King'i sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorum fakat diğerinden girmeye çalıştığımda Could not initialize programAge Of Empires 2 bot detectedhatası veriyorBilgisayarım vista çözümünü bilen var mıdır?

Similar threads

Age of Empires 2: Age of Kings Ve Conquerors Oynarken Enter tuşuna başın ve açılan Chat Penceresine aşağıdakilerden istediklerinizi yazın: Kodlar Sonuçlar ROCK ON 1000 Taş LUMBERJACK 1000 Odun ROBIN HOOD 1000 Altın CHEESE STEAK JIMMY'S 1000 Yiyecek MARCO Haritanın tamamını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
AGE OF EMPİRES 2 THE CONQUERORS oyununa ait hileyi aktif etmek için Enter tuşunu kullanmalısınız daha sonra yine enter tuşuna basarak hileyi aktif edebilirsiniz ROCK ON 1000 taş LUMBERJACK 1000 tahta ROBIN HOOD 1000 altın CHEESE STEAK JIMMY'S 1000 yiyecek MARCO Tüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Arkdaşlar Age of Empiresin yükseltme paketi yüklenmiyor hata veriyor, 4 kez aldım bu dvd'yi geri verdiklerim başksında çalıştığını geri gelmediğin söylüyorlar Peki neden yüklenmiyor analayamadım, CD'in içinde Age of Empires 3 de var, ama bende yüklü olduğu için gerek duymadım, Age of Empires...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Merhaba arkadaşlar İnternetten Age of Empires III indirdim, cd'ye yazdırdım ve yüklerken Age of Empires III not installed This setup will exit Diye bi uyarı veriyor ve yüklemeyi bitirmeden sonlandırıyor Problemin ne olduğunu veya nasıl giderilebileceğini bilen biri varsa yardımcı olabilirmi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Age of Empires 2: Conquerors Expansion Oyun sırasında ENTER tuşuna basın ve çıkan chat penceresinde kutuda aşağıdaki kodları yazın (sadece single player için): Kod Sonuç ROCK ON 1000 Stone LUMBERJACK 1000 Wood ROBIN HOOD 1000 Gold CHEESE STEAK JIMMY'S 1000 Food MARCO Tüm harita POLO...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt