Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Age of empires 2 conquers 1.0c yüklenmiyor

Age of empires 2 conquers 1.0c yüklenmiyor
0
151

Similar threads

Arkdaşlar Age of Empiresin yükseltme paketi yüklenmiyor hata veriyor, 4 kez aldım bu dvd'yi geri verdiklerim başksında çalıştığını geri gelmediğin söylüyorlar Peki neden yüklenmiyor analayamadım, CD'in içinde Age of Empires 3 de var, ama bende yüklü olduğu için gerek duymadım, Age of Empires...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Lütfen yardımcı olursanız sevınırım ben age of empires 3 yükledim oyun hızlı yalnız ekran karanlık menuler beyaz anlamadım ekran kartının güncellenmesı mı lazım nasıl oluyor yardımcı olacaklara şimdiden tşk radeon x1550 oyunun resmını atamıorum şuan link yasakmış
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
Herkese merhaba, Dün bilgisayarıma oyunu kurduktan sonra silmek zorunda kaldım Tekrardan yüklemek istediğimde setupexe yi her çalıştırdığımda unistaller çıktı ve save dosyalarını tekrar tekrar sildirdi Aşağıdaki işlemleri yapmama rağmen ben bir çözüm bulamadım Bana yardım edebilecek arkadaş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Merhaba arkadaslar Age of empires 2 oynama istedigi geldi bir anda bende internetten indireyim dedim fakat indirdim oyuna giriyorum start game yaptıgım zaman exe calısmayı durdurdu diyor Uyumluluk sorunlarınıda yaptık ama yinede olmuyor *****de indirdim bir sürü yine olmuyor Yardım ederseniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt