Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Age of Empires 3: Asian Dynesties yüklenmiyor yardım...

Age of Empires 3: Asian Dynesties yüklenmiyor yardım...
0
103

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkdaşlar Age of Empiresin yükseltme paketi yüklenmiyor hata veriyor, 4 kez aldım bu dvd'yi geri verdiklerim başksında çalıştığını geri gelmediğin söylüyorlar

Peki neden yüklenmiyor analayamadım, CD'in içinde Age of Empires 3 de var, ama bende yüklü olduğu için gerek duymadım, Age of Empires 3: Asian Dynesties ***** dosyasında ve yükle dediğimde yüklemeye başlıyor ama bir yerde duruyor D:Microsoft GamesAge of Empires IIIAviage3ypackbik DVD'nin içinde bilmediğim birşey varsa lütfen yardımcı olun normalde çalışması lazım

yeter artık cdcilerle kavga etmek istemiyom bir yardım edin ne olur

Similar threads

Age of Empires 3: The Asian Dynasties Oyun Hileleri Oyun esnasında ENTER tuşuna basın ve aşağıdaki kodları girin: x marks the spot - Savaş Sis'ini siler. medium rare please - 10,000 Food. give me liberty or give me coin - 10,000 Altın. nova & orion 10,000 - XP 10,000 - Wood speed always wins...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
Age of Empires 3: The Asian Dynasties Oyun Hileleri Oyun esnasında ENTER tuşuna basın ve aşağıdaki kodları girin: x marks the spot Savaş Sis'ini siler medium rare please 10,000 Food give me liberty or give me coin 10,000 Altın nova & orion 10,000 XP 10,000 Wood speed always...
Cevaplar
0
Görüntüleme
251
şimdi size age of empires 3 ün hileleri Age of Empires III Oyun Künye PC Hile Kodu Entera basıp chat penceresini açın Aşağıdaki sonuçları elde etmek için karşılarındaki cümleleri yazın: 10,000 altın verir Give me liberty or give me coin 10,000 yiyecek verir Medium Rare...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
Merhaba arkadaşlar Age of Empires 3 ü oda arkadaşımla oynamak istiyorum cross kablomuz var pclerin birine 19216822 digerine 23 verdik cs falan oynayabiliyoruz ancak age of empires 3 e girip lan oyn açtığımızda görmüyor nasıl yapabiliriz
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Herkese merhaba, Dün bilgisayarıma oyunu kurduktan sonra silmek zorunda kaldım Tekrardan yüklemek istediğimde setupexe yi her çalıştırdığımda unistaller çıktı ve save dosyalarını tekrar tekrar sildirdi Aşağıdaki işlemleri yapmama rağmen ben bir çözüm bulamadım Bana yardım edebilecek arkadaş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt