Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Age Of Empires 3 Champing

Age Of Empires 3 Champing
0
142

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar Age of 3 oynamaya başladım(champing) ama ilk bölümü geçemedim Bilen bi arkadaş warsa lütfen yardım etsin Osmanlı,'ya karşı bi kaleyi savunuyorum ama Osmanlı askerleri bir türlü bitmiyo

Bilen bi arkadaş warsa lütfen yardım etsin Şimdiden teşekkürler

Similar threads

Merhaba arkadaşlar İnternetten Age of Empires III indirdim, cd'ye yazdırdım ve yüklerken Age of Empires III not installed This setup will exit Diye bi uyarı veriyor ve yüklemeyi bitirmeden sonlandırıyor Problemin ne olduğunu veya nasıl giderilebileceğini bilen biri varsa yardımcı olabilirmi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Arkadaşlar internette aradımda soruma tame ne cevap bulamadımya bilen arkadaşlara soruyorum Evde bitane laptop var bitane masaüstü bilgisayar ve kablosuz modemim var masaüstüm kabloyla laptopda kablosuz olarak bağlanıyoruz modeme ve internetede girebiliyoruz Aynı modem üzerinden age of...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
ya bendede bi sorun war age of empires 3 ü açıyorum o single player yeri filan warya orda ekran bulanıyo bulanık gösterio oynayamıorum acaba benim pc dizüstü vista ondanmı yardım pls
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
evet arkadaşlar age of empires 3'ü bende 38 saat süren bi download'dan sonra kurdum ve osmanlı ile fetihlere başladım ancak görüyorumki herkez benim gibi eğlenemiyor biri yer biri bakar kıyamet ondna kopar dedim ve size cd'ye nasıl yazıcağınızı anlatıyım istedim NOT: bu anlatım Age Of Empires...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Arkadaşlar çıktığından beri hep age of empires 3 oynuyorum ama bi türlü güzel bi savaş taktiği,ekonomoyi hızlı ilerletme,savunma taktiği gibi şeyler bulamıyorumSizlerin taktikleri neler? Ayrıca İngiltereyim
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,497Konular
981,900Mesajlar
29,927Kullanıcılar
kalender1221Son üye
Üst Alt