Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Age of Empires 3 Cross Kablo ile oynama

Age of Empires 3 Cross Kablo ile oynama

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar Age of Empires 3 ü oda arkadaşımla oynamak istiyorum cross kablomuz var pclerin birine 19216822 digerine
23 verdik cs falan oynayabiliyoruz ancak age of empires 3 e girip lan oyn açtığımızda görmüyor nasıl yapabiliriz

Similar threads

Arkadaşlar internette aradımda soruma tame ne cevap bulamadımya bilen arkadaşlara soruyorum Evde bitane laptop var bitane masaüstü bilgisayar ve kablosuz modemim var masaüstüm kabloyla laptopda kablosuz olarak bağlanıyoruz modeme ve internetede girebiliyoruz Aynı modem üzerinden age of...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Merhaba arkadaşlar İnternetten Age of Empires III indirdim, cd'ye yazdırdım ve yüklerken Age of Empires III not installed This setup will exit Diye bi uyarı veriyor ve yüklemeyi bitirmeden sonlandırıyor Problemin ne olduğunu veya nasıl giderilebileceğini bilen biri varsa yardımcı olabilirmi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Arkdaşlar Age of Empiresin yükseltme paketi yüklenmiyor hata veriyor, 4 kez aldım bu dvd'yi geri verdiklerim başksında çalıştığını geri gelmediğin söylüyorlar Peki neden yüklenmiyor analayamadım, CD'in içinde Age of Empires 3 de var, ama bende yüklü olduğu için gerek duymadım, Age of Empires...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
evet arkadaşlar age of empires 3'ü bende 38 saat süren bi download'dan sonra kurdum ve osmanlı ile fetihlere başladım ancak görüyorumki herkez benim gibi eğlenemiyor biri yer biri bakar kıyamet ondna kopar dedim ve size cd'ye nasıl yazıcağınızı anlatıyım istedim NOT: bu anlatım Age Of Empires...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Herkese merhaba, Dün bilgisayarıma oyunu kurduktan sonra silmek zorunda kaldım Tekrardan yüklemek istediğimde setupexe yi her çalıştırdığımda unistaller çıktı ve save dosyalarını tekrar tekrar sildirdi Aşağıdaki işlemleri yapmama rağmen ben bir çözüm bulamadım Bana yardım edebilecek arkadaş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt