Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Age Of Empires 3 Hata Çözümü Yardım

Age Of Empires 3 Hata Çözümü Yardım
0
164

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Herkese merhaba,

Dün bilgisayarıma oyunu kurduktan sonra silmek zorunda kaldım Tekrardan yüklemek istediğimde setupexe yi her çalıştırdığımda unistaller çıktı ve save dosyalarını tekrar tekrar sildirdi Aşağıdaki işlemleri yapmama rağmen ben bir çözüm bulamadım Bana yardım edebilecek arkadaş var mı? Çözümü bulan kişiye küçük bir ödülüm olacaktır Şimdiden teşekkürler

Oyunu sildikten sonra yaptığım işlermler;
1) Oyunu denetim masasından kaldırdım
2) C:\Program Files (x86)\Microsoft Games klasörünü tamamen boşalttım
3) Bilgisayarda Age Of Empires 'a ait bütün dosyaları sildim
4) Regedit 'de Age Of Empires 3 oyununa ait bütün logları sildim
5) Bilgisayarda gizlenen klasörleri göster deyip oyuna ait save dosyasını sildim Ve gizlenen klasörlerde oyuna ait başka bir kalıntı bulamadım

** Bilgisayarım: Asus X550J (Windows 10)

Similar threads

Merhaba arkadaslar Age of empires 2 oynama istedigi geldi bir anda bende internetten indireyim dedim fakat indirdim oyuna giriyorum start game yaptıgım zaman exe calısmayı durdurdu diyor Uyumluluk sorunlarınıda yaptık ama yinede olmuyor *****de indirdim bir sürü yine olmuyor Yardım ederseniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Evet arkadaşlar Age of Empires 2'yi Windows 7 de oynayan kişi sayısı da çok, belki de bu oyunun severlerinin çokluğundan kaynaklanıyordur fakat konu bu değilKonu, Windows 7'de bu oyunu açınca çimlerin falan kırmızıyeşil karışık gözükmesi, ve bilimum renk sorunlarıBunun çözümü için şu adımları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
evet arkadaşlar age of empires 3'ü bende 38 saat süren bi download'dan sonra kurdum ve osmanlı ile fetihlere başladım ancak görüyorumki herkez benim gibi eğlenemiyor biri yer biri bakar kıyamet ondna kopar dedim ve size cd'ye nasıl yazıcağınızı anlatıyım istedim NOT: bu anlatım Age Of Empires...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Arkdaşlar Age of Empiresin yükseltme paketi yüklenmiyor hata veriyor, 4 kez aldım bu dvd'yi geri verdiklerim başksında çalıştığını geri gelmediğin söylüyorlar Peki neden yüklenmiyor analayamadım, CD'in içinde Age of Empires 3 de var, ama bende yüklü olduğu için gerek duymadım, Age of Empires...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Sa Arkadaşlar Benim sorunum Şu Age of empires oynarken şimdi askerlerimin hepsini seçemiyom sınırlı saciliiyor mesela 100 tane askerim var 30 40 tanesi seçiliyor hepsini seçme gibi bi mümkünat varmı ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,496Konular
981,683Mesajlar
29,763Kullanıcılar
xxcenaSon üye
Üst Alt