Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Age of Empires 2: Conquerors Expansion
Oyun sırasında ENTER tuşuna basın ve çıkan chat penceresinde kutuda aşağıdaki kodları yazın (sadece single player için):
Kod Sonuç
ROCK ON 1000 Stone
LUMBERJACK 1000 Wood
ROBIN HOOD 1000 Gold
CHEESE STEAK JIMMY'S 1000 Food
MARCO Tüm harita
POLO...
Arkadaşlar Age Of MythologyThe Titans Expansion oyununu internetten indirdim oyunu oynamam için Age Of Mythology i olması gerekiyormuşAge Of Mythology kurdum ama Age Of MythologyThe Titans Expansion nereye kuracağımı bilmiyorum aynı dosya içine kurdum bazı dasyalar benzer çıkıyorTİTAN'ı oynamam...
http:img225**************img225802240552362fh5
Age of Empires II ile bundan bir yılı geçkin bir süre önce tanışmıştık Oyun, serinin genel temasını bozmadan yepyeni birimler, yeni uygarlıklar ve oynanış özellikleriyle üzerinden bu kadar zaman geçtikten sonra bile hala birçok oyunseverin...
şimdi size age of empires 3 ün hileleri
Age of Empires III
Oyun Künye
PC Hile Kodu
Entera basıp chat penceresini açın Aşağıdaki sonuçları elde etmek için karşılarındaki cümleleri yazın:
10,000 altın verir Give me liberty or give me coin
10,000 yiyecek verir Medium Rare...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.