Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Age of Empires IV Çıkış Tarihi ve Tanıtım Videosu

Age of Empires IV Çıkış Tarihi ve Tanıtım Videosu
0
96

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68

Company of Heroes
ve Dawn of War serisi ile tanınan geliştirici Relic Entertainment, web sitesinde yan alan girişime dahil olduğu hakkında icmal yaptı:

“Bu efsanenin bir kesimi olmaktan gurur duyuyoruz. Tarihi bağlamı derin stratejik bir oyunla birleştirmek, güçlü cephelerimizi kıymetlendirmek ve bu oyunu sevgili topluluğun ellerine geri getirmek için sabırsızlanıyoruz.”

Age of Empires IV - X019 - Oynanış Medyası

Microsoft’un X019 etkinliğinde birinci çıkışını yapan Age of Empires IV’ün oynanış görüntüsü ile, oyunda birtakım yeni özellikler ve pek çok farklı grafik geliştirmeleri de ortaya çıktı.

Age of Empires IV Tanıtım Medyası

Age of Empires 4 tanıtım görüntüsü, tarih boyunca yapılan savaşları konsept çizimleri halinde göstererek, oyunda epik bir savaş koleksiyonu oluşturacak olan güçlü bir seslendirme sistemini de bizlere göstermiş oldu.

Oyunun çıkış tarihi şimdi resmi olarak açıklanmadı, ama Age of Empires 4'ün 2020 yılında çıkmasını umuyoruz. Lakin, oyunun sırf Windows 10 platformlarında kullanılabileceğini biliyoruz. Konsol hayranları için kusursuz olan Xbox One X ve Xbox One S ile kullanılabilirliği olacak. Oyunun tıpkı gün konsolda ve PC'de başlatılıp başlatılmayacağı net bir biçimde anlaşılıyor.

Age of Empires Nedir?
6145-entry-3-1574008749.jpg
Daha evvel duymayanlar için tanıtmakta yarar var. Age of Empires, yerküredeki değerli tarih vukuatlarını takip eden, Microsoft tarafından yayınlanan bir gerçek devirli strateji PC oyunudur.

Yepyeni Age of Empires oyunları, cinsinin klasikleri haline geldi. Age of Empires ve Age of Empires 2 oyunları yakın vakitte Definitive Edition isimli yeni sürümler aldılar. Bu sürümler sayesinde klasik oyunların grafikleri ve oynanışları düzeltildi ve hayranlar nostaljik gerçek vakitli strateji oyunlarını canlandırma talihini yakaladılar.

En yeni Age of Empires IV haberlerini ve Relic Entertainment daha çokça haberlerini sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Takipte kalın.

858,500Konular
982,595Mesajlar
30,356Kullanıcılar
saki erolSon üye
Üst Alt