Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

age of empires te popilasyon sorunu

age of empires te popilasyon sorunu
0
159

Similar threads

Bende Age Of Empires 2:Age of King ve Age Of Empires 2:Conquerors var Age Of Empires 2:Age of King'i sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorum fakat diğerinden girmeye çalıştığımda Could not initialize programAge Of Empires 2 bot detectedhatası veriyorBilgisayarım vista çözümünü bilen var mıdır?
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Merhaba arkadaşlar İnternetten Age of Empires III indirdim, cd'ye yazdırdım ve yüklerken Age of Empires III not installed This setup will exit Diye bi uyarı veriyor ve yüklemeyi bitirmeden sonlandırıyor Problemin ne olduğunu veya nasıl giderilebileceğini bilen biri varsa yardımcı olabilirmi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
arkadaşlar age of empires II Multiplayer Oyun açıyorum Ama Chat İki oyuncu arasında aktif Olduğu İçin Hile kullanamıyorum Bu Sorunu Nasıl Çözerim?
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
age of empires conquerersda network oynarken hile yapmayı bilen var mo
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
şimdi size age of empires 3 ün hileleri Age of Empires III Oyun Künye PC Hile Kodu Entera basıp chat penceresini açın Aşağıdaki sonuçları elde etmek için karşılarındaki cümleleri yazın: 10,000 altın verir Give me liberty or give me coin 10,000 yiyecek verir Medium Rare...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt