Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Age Of Mythology GameRanger Bağlantı

Age Of Mythology GameRanger Bağlantı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Saygı Deger FRMTR Kullanıcaları Sizden Bir Ricam Var Age of Mythology Oyunun İNdirdim Kurdum V10 Yaptı Cok Guzel Gameranger Kurdum Adam Akıllı Ayarlarını Yaptım Tek Sorunum Var Oyun Kurulduktan Sonra Host Tarafından OYuna Griyorum Ama Baglanamıyorum TimeOut Suresi Bittikten Sonra Could not at the join in the game not given address Tarzı Bir Yazı Almaktayım İP'den Baglanamıyorum Nedeni Dedir Acaba Bilen Var Mı ?

Dip Not: Bütün Oyunu Engelleyebilecegini Düşündüğüm Programlar Kapalıdır

Similar threads

arkadaşlar age of 2 i indirdim online oynamak için de gameranger ı kurdum ama herşey tamam gibi ama oyunlara giremiyorum returned game diyor odadayken ve ben kalıyorum yardımcı olabilecek var mı ? ( bu arada oyuna girerken the conquerroru tıklayınca not initilazing diyor age of kings i tıklarsam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Arkadaşlar Age Of MythologyThe Titans Expansion oyununu internetten indirdim oyunu oynamam için Age Of Mythology i olması gerekiyormuşAge Of Mythology kurdum ama Age Of MythologyThe Titans Expansion nereye kuracağımı bilmiyorum aynı dosya içine kurdum bazı dasyalar benzer çıkıyorTİTAN'ı oynamam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Age of Mythology Hileleri aşağıda olduğu gibi büyük harflerle yazmalısınız Enter'a basın ve istediğiniz kodu yazıp hilenin aktif hale gelmesi için tekrar Enter'a basın: (Hile Kodu : Açıklama) GOATUNHEIM : Goat god power WUV WOO : Flying purple hippo I WANT TEH MONKEYS!!!1! : birçok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Age of Mythology Hileleri aşağıda olduğu gibi büyük harflerle yazmalısınız Enter'a basın ve istediğiniz kodu yazıp hilenin aktif hale gelmesi için tekrar Enter'a basın: (Hile Kodu : Açıklama) GOATUNHEIM : Goat god power WUV WOO : Flying purple hippo I WANT TEH MONKEYS!!!1! : birçok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Age of Mythology Hileleri aşağıda olduğu gibi büyük harflerle yazmalısınız Enter'a basın ve istediğiniz kodu yazıp hilenin aktif hale gelmesi için tekrar Enter'a basın: (Hile Kodu : Açıklama) GOATUNHEIM : Goat god power WUV WOO : Flying purple hippo I WANT TEH MONKEYS!!!1! : birçok monkey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,496Konular
981,684Mesajlar
29,764Kullanıcılar
alibaba31Son üye
Üst Alt