Ağır Mesajlar
Ağır Mesajlar Kısa
Yalnızlığım bir cığlıktı, hepiniz mi sağırdınız
Sevme sevsinler sana onem versinler Ağlama ağlat ki kıymetini bilsinler
Herkes oyuncu olabilir ama yonetmen benim İstediğime rol veririm, istediğime yol veririm
Bizi eskiler tanır, yeniler ornek alır, tanımayanlar ise ibret alır
Sen benim icin artık sadece filmlerdeki 1 saniyelik figuranlardansın, ben artık hayatıma başrol oyuncusu arıyorum
Senin sozlerin kalbimi acıtsada benim nefretim yetecek sana bunu unutma
Hadi git bensizliğe ben senden coktan gittim Sensizliklerde mutlu oldum senden uzağım yaşama yakınım
Ben hayatı sevdim senin yerine ben hayata bağlandım senin gibi yalancı yerine
Azrailim sen olsaydın kendimi kendim oldurmek isterdim
Ne aşkına muhtacım ne sozlerine, ben kendimi kendim yaşar, bakarım dalgama sensiz mutluluğumda
Gercek hayat varsa oda nefes aldığın kadardır, hayata inanmak ise senin gibi yalancıların yapamayacağıdır
alıntı
Ağır Mesajlar Kısa
Yalnızlığım bir cığlıktı, hepiniz mi sağırdınız
Sevme sevsinler sana onem versinler Ağlama ağlat ki kıymetini bilsinler
Herkes oyuncu olabilir ama yonetmen benim İstediğime rol veririm, istediğime yol veririm
Bizi eskiler tanır, yeniler ornek alır, tanımayanlar ise ibret alır
Sen benim icin artık sadece filmlerdeki 1 saniyelik figuranlardansın, ben artık hayatıma başrol oyuncusu arıyorum
Senin sozlerin kalbimi acıtsada benim nefretim yetecek sana bunu unutma
Hadi git bensizliğe ben senden coktan gittim Sensizliklerde mutlu oldum senden uzağım yaşama yakınım
Ben hayatı sevdim senin yerine ben hayata bağlandım senin gibi yalancı yerine
Azrailim sen olsaydın kendimi kendim oldurmek isterdim
Ne aşkına muhtacım ne sozlerine, ben kendimi kendim yaşar, bakarım dalgama sensiz mutluluğumda
Gercek hayat varsa oda nefes aldığın kadardır, hayata inanmak ise senin gibi yalancıların yapamayacağıdır
alıntı