Ağır msn nickleri 2011 ağır sözler 2011 msn nickleri 2011 msn nickleri sözleri nıcklerı ağır msn nickleri, sözleri burada arkadaşlar 1549283066 1549283066 agirmsnnickleri20115c582eff43523agirmsnnickleri20115c582eff43523agirmsnnickleri20115c582eff43523 Ben ağırım abi, nickimde sözümde ağır olsundiyenler, aradığınız ağır sözler bu sayfada arkadaşlarımagirmsnnickleri20115c582eff46facgifalt :A :A :A Artı ağırlaşmıyalım lakin yoksa hayat taşımaz vallaagirmsnnickleri20115c582eff4a936gifalt :kedi: :kedi: :kedi: SeNi GöRDüĞüM GüNü, SeVDiĞiMi uNuTSaM… BiR diğer DüNYa BuLSaM, iÇiNDe SeN oLMaSaN Sensizlik acı ölümdende,bu ölü hayatı aradı sende!Bundan Böyle öldü sevsende,sevmesende… AğLayp inLeyp hiç aCı Çekme!Aniden GönLündeN SiLiver GitSinAldırma Ardından ağLyaN BenimKomik Bir Fıkra Gibi GüLüvr Gitsn!! GÖZN KMİ GÖRMK İSTYRSA KALBNİN DERİNLİĞNDE KMİN BAYAĞI WRSA,KULĞINDA KİMN SSİ ÇINLIYRSA MELEKLR HR GECNİN SABHINDA SNİ ONA BAĞIŞLASN SüreAh Zaman!Hem arkadaş,hem düşmanHem mazlum,ayrıca zalimAktıkça köpüren akarsu,durdukça kuduran büyük kasaba Seni Seviyorum,Sen Beni Sevmesen de OlurZaten Aşk Budur!Fakat Yine De,Her neyse Su gibisin içilip hiç kanılamayanSeveni yanıltmayan sevince yanılmayanÖzlenen sen özleyen senVarken bile doyulamayan ♥ Seni Sevdiğimi Düşündükçe Ölmeyi Diliyorum Tanrıdan… Her Seferinde Kalbim Diğer Bir Ayaklanma Çıkarıyor… Elimde Olsa Kalbimi Yerinden Söker Ayaklarımla Çiğnerdim… Ama Elimde Değil Ne Seni Beğenmemek Nede Kalbimi Söküp Çiğneye Anlayışlı Olmak… Yapabildiğim Tek Şey Seni Sevebilmek ♥ Birgün Hayatın Tüm Güzelliklerinden Vazgeçip Ölüme Sessiz Sedasız Gitmek İstersen Yanıma Gel Yanıma Gel oysa; Sana Sensiz Yaşamanın, Sensiz Olmanın Ölüm Olduğunu Göstereyim ♥ Benim Kalbimi Incitmek Suya Yazı Yazmak Değin, Gönlümü Elde Etmek İse Güneşe Dokunmak Kadar Zordur Sen Suya Yazı Yazmayı Başardın, Acilen Güneşin Batmasını Bekle ♥ Gül Bahçesinde Geçsede Ömrüm, İnan Senin Üzerine Gül Koklamam Gülüm, Seni Koklamak Olsada Ölüm, İnan Uğrunda Ölmeye Layık Be Gülüm ♥ Ağzımın Tadı Yahut, Hasta Gibiysem, Boğazımda Düğümleniyorsa Lokmalar, Buluttan Nem Kapıyorsam İnan Her Zaman Güzel Gözlerinin Hasretindendir ♥ Seni Yıldızlar Kadar Fazla Seviyorum Onlar Kadar Aydınlık ve Onlar Dek Yakınsın Bana, Tek Fark Onlar Milyonlarca Sen Birtanesin ♥ Rüyaların En Güzelini Görürken Tanrının Seni Koruması İçin Gönderdiği in Kanatları O Kadar Büyük Olsun ama En Masum Hemencecik Bile Sana Kimseler Hasar Veremesin ♥ Gözlerin Çay, Kirpiklerin Köprü Olsun Ben Bütün Üzerinden Geçerken İpler Kopsun, Düştüğüm O Yer Dudakların Olsun ♥ Yağmur, mutluluğuma gölge çökertmek için yağıyorsun aldırmıyorum Niyetin beni ıslatmaksa ben zaten ağlıyorum ♥ Dünyanın dört bir yanına dostlarım var dostlar oysa bir kerecik selamımı almamışlar bir kerecik selamlarını almamışım ve tekrar dünyanın dört bir yanında düşmanlarım var düşmanlar ki kanıma susamışlar kanlarına susamışım ♥ Seni bulmaktan çok çağırmak isterim seni sevmeden önce anlamak isterim, seni bir ömür boyu bitirmek değil sana defalarca her tarafta açılmak isterim… ♥ Gerçek aşklar bitmesini haberdar olan aşklar olduğuna kadar,halk müziği ya defalarca sahte aşklarıyla evlenir,yada evlenerek aşklarını sahteleştirir ♥ Bu gece kayarken yıldızlar gökyüzünden ve gözümden yaşlar süzülürken dilek tutmadım ilk kez yalnızca teşekkür ettim tanrıya bu gece yanımda olduğun için!! ♥ Seni sevmek acıların en büyüğü olsa gerek,seni düşünürken ağlamak yaşanabilecek en büyük sevinç çağrıda bulunmak ♥ Bir serçeydim sürüden ayrılmış, gökyüzünde kaybolmuş, o ise bir kartalmış avlanmaya çıkmış gelmiş bula bula beni bulmuş ♥ Aşk günah olmayacak kadar masum, esir olmayacak dek bağımsızlık, unutulmayacak dek derin, umulmayacak kadar yakın, tek başına yaşanmayacak değin takımdır… ♥ Hissizler, Hareketsizler yol alamazlar, Uyuyanlar hedefe ulaşamazlar, hele azmini iradesini yitirenler katiyen uzun süre ayakta kalamazlar ♥ Kristalin bedelini göze almayan,onunla oynamasın ♥ Ne zaman gelirsen gel,başıma taç olursun Sen benim eski değil , eskimeyen DOSTUMSUN… ♥ Ya Sözlerin Aklımda, Veya Aklım Adında, Ya Hayalin Karşımda, Veya Sesin Kulağımda, Ya Ben Çıldırıyorum, Ya Da Fazla Özlüyorum, Ya Arzulamak Çok Güzel, Yada Özlenen Fazla ÖZEL… ♥ Sözlerin büyük, yüreğin küçük! Hataların yanlışların çok,doğruların yok! Bir şeyleri göklere çıkartıp mutluyum sanıyorsunKendine göre şanslı, bana göreyse zavallısın! ♥ İçinde böylece bir umut taşıki onu senden kimse alamasıngözlerin daima gülsünonuda kalbinde böylece bir saklaki fiilen isteyen bulsun ♥ Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz Unutma gülüm hoşlanmak defalarca beraber almak değildir, sen yokken bile seninle olabilmektir ♥ Dertlerin kum tanesi kadar minik, sevinçlerin nisan yağmurları dek bol olsun ve öylesine mutlu ol fakat gözünden akan yaşlar değerini bilmeyenlere sadakan olsun ♥ Hoççakal Allah a emanet ol tabii fakat Allahın varsa?Hoşçakal aşk sende kalsın sanmam lakin işine yararsa? ♥ Ağlamak çocuklara, kusuruna bakmamak ise Allah a kasıtlı olarak Beni birgün aldatırsan çocuk değilim ağlamam, Allah değilim affetmem… ♥ Dünyanın en güzel şeyini sana vermek isterdim, Ama seni sana nasıl verebilirim oysa? ♥ Kalbinde yer yahut Güzelim ! farketmez ben ayaktada giderim ♥ O sadakatsiz kalbin hissetmesede Sana bu şarkıyı dinleteceğim Bu aşkın uğruna ömrüm bitsede Sana sevmeyi öğreteceğim… ♥ Yaşam bir şekilde elbet devam edecek birde içinde sen olsan işte o zaman her yer yeşerecek ♥ Güneşi sevdiğini söylüyorsun güneş çıktığında perdeleri örtüyorsunRüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıktığında kapıları kapatıyorsunYağmuru sevdiğini söylüyorsun yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsunKorkuyorum çünkü beni sevdiğini söylüyorsun ♥ Günahın özüyse seni sevmek cezam cehennem olsun ♥ Seni asil insanların kolay sevgileriyle değil, kolay insanların asil sevgileriyle sevdim Bu hoş aşkımıza nokta sipariş verme, sana kucak dolusu virgül getirdim? ♥ Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne değin sevdiğimi soracak olsaydın, inan oysa birtanem her gün yağmur yağardı ♥ Ahali tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi Lakin ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim? ♥ Seni bulmaktan fazla çağırmak isterim! Seni sevmeden önce bilmek isterim! Seni bir ömür boyu bitirmek yok de sana hep baştan açmak isterim ♥ Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır ♥ Sana dürüst bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına minicik bir öpücük kondurdu Hissettin mi? ♥ Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyip de dönemeyince çaresizlikten delirten, hayatta bir kere görülebilen olağanüstü bir rüyasın! ♥ Dünde, bugünde, yarında? Yüreğin dek yanındayım Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben daima ordayım! ♥ Sana yıldızlar dek yakın elde etmek isterdim, her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın almak isterdim, üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakın almak isterdim ancak beni, seni sevdiğim dek sevebilmen için? ♥ Güneşi seviyorum diyorsun güneş açınca gölgeye kaçıyorsun Yağmuru seviyorum diyorsun yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun Korkuyorum sevgilim çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun! ♥ Bana böylece bir mektup yaz ki sevgilim açar açmaz duyayım kokunu Sevda essin başak saçlarında, sesin yüzümü rüzgarla bulsun… Bana böylece bir mektup yaz fakat sevgilim, gelsin beni en koyu zulamda bulsun ve böylece bir mektup yaz ancak sevgilim varsın ölümüm olsun ♥ yardım etmek mi istiyorsun? O zaman dinle; yaşama sevinci getir bana çokça olsun çabuk tükenmeyenlerinden İhtiyacım var bu ara unutmak üzereyim mutluluğu, unuttum sıcak bir çayın tadını, esen rüzgarın serinliğini, hadi durma öyle hatıralarımı canlandır, iyi olanları? ♥ Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım Sonra ismini her yere yazdım İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım! Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen, bil ancak o yalnız senin için yanan kalbimdir ♥ Eğer seni nasıl ve ne dek sevdiğimi öğrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalısın çünkü sana olan sevgimi izah etmek için kelimeler bulamıyorum Ama bir şeyi bil ama seni çok seviyorum? ♥ Bir insanı hoşuna gitmek onunla yaşlanmayı kabul etmek demektir benim için Ben seni seviyorum ve bir ömür boyu seninle elde etmek istiyorum ♥ Kuyruklu yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir gelirler Ahali onu hayatı baştan başa şayet bir defa görürler Ben o yıldızı gördüm, o da sensin birtanem? ♥ Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar fazla seveceğim ancak yeniden cennetine geri dönmek istemeyeceksin… ♥ Sen bazen zifiri karanlık gecemin güneşi, sen ara sıra hayatın yiğitlik veren sevinç yanı ve sen her zaman sevgimin tek nedenisin ♥ Doğan her günün sabahında, içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak ♥ Ben sevdanın sokağında oturuyorum? Geceler hiç bitmiyor, ben hiç uyumuyorum ♥ Yüreğim hafif ıslaktır benim sıcacık köşelerde ağlamaktan ve rengi hafif uçuktur kurusun diye kaç defa güneşe asmaktan ♥ Seni unutmak için and içtim gözlerin geldi aklıma vazgeçtim ♥ Hadi uyandır beni söyle gördüğüm vakitsiz bir düş mü? Hadi git, uzaklaş, yokluğuna inandır beni Sahiden yoruldum her bulduğum yerde seni kaybetmekten ♥ Gözlerin akarsu kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa ♥ Buruk hasret batmış geceleri öldüreceğim bir gün bu ayrılık şarkılarını kurşuna dizeceğim ve seni benden ayırdığı için kaderimi mahkemeye vereceğim ♥ Güller anlatsın sana olan sevgimi, güller anlatsın yanlızlığımı, çaresizliğimi? yavaşça eriyen yüreğimi güller anlatsın ben anlatamadım ♥ Bulutlara yükledim hasretimi, rüzgarlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla küçük melekler gönderdim seni öpmeye! Geldiler mi? ♥ Nasıl fakat uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzaktan olduğun için tutkunum sana! Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim, her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar değin yakın olmak isterdim, üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek iÇİN ♥ Eğer gökyüzü bir tutam kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi Seni böylece çok seviyorum fakat… ♥ Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir define saklanırmış Gökuşağını takip ettim geçenlerde sende bitti… En kıymetli hazinemsin benim, canımsın ♥ Bir Takım rüyalar diğerlerinden fazla uzun sürer Bazıları da fazla fazla hoş Benim en uzun ve en güzel rüyam şu lahza bu mesajı okuyor ♥ Hasret kapımda nöbetler tutuyor Sevgilim uzakta bir şehirde gözlerim onu arıyor… ♥ Bir kuş olup gitsem, aşsam şu enginleri, varsam senin yanında Öpsem doyasıya, koklasam seni… ♥ En hoş yarınlar senin olsun, sen buna layıksın ömrün mutluluklarla dolsun Eğer gün kazanç de sen beni unutursan, inan fakat tatlım canın sağolsun ♥ Bugün yeni bir meyhane keşfettim mezarlığın aleyhinde Bir gün beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim veya bütün karşısında ♥ Bugün yeni bir meyhane keşfettim mezarlığın karşı Bir gün beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam aleyhinde ♥ Paylaştıkça gelişen tek şeyin sevgimiz olduğunu hiç unutmayalım ve sevgimizi daima çoğaltalım sevgilim ♥ Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir define saklanırmış Gökuşağını peşine düşüp takip ettim geçenlerde sende bitti… En kıymetli hazinemsin benim, canımsın Sana dürüst bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir öpücük kondur ♥ Mutlu olmayı biliyorsan, sevmeyi bileceksin gerçekte seviyorsan, ömrünü vereceksin ♥ Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi yok, özlediğimi bil her an hiçbir şey seni sevmek gibi yok… ♥ Kimsin sen? Yaşamak isteyip de yaşayamadığım umutlarım, farkında olan olmadan yıllardır beklediğim mi? Kimsin sen? Sen benim sevdiğimsin, sevdiğimi söyleyebildiğim…