Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ağırlama Nedir

Ağırlama Nedir
0
135

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ağırlama Ne Demektir

Ağırlama kelimesi iki anlama gelir Birincisi bir muzik terimi olarak gelin ve guveyi karşılarken calınan havadır İkincisi de misafirlere yapılan ikram anlamına gelir

Bizi cok guzel ağırladınız teşekkurler

Similar threads

Davet Ne Demektir Ziyafet kelimesi iki anlayış kazanç Birincisi bir müzik terimi olarak gelin ve güveyi karşılarken çalınan havadır İkincisi de misafirlere yapılan ikram anlamına gelir Bizi fazla hoş ağırladınız teşekkürler*
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Ağırlanmak Ne Demek Ağırlanmak:Ağırlama işine konu olmak Ağırlanmak anlamına gelen bir kelimedir Ağırlama: Gelin veya guveyi karşılanırken calınan kıvrak bir havaAğırlamak işi, ikram, izaz
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Cağdaş cok sesli muzik nedir kısaca Turlu sesleri, kulağa hoş gelecek şekilde dizme sanatına verilen ad Guzel sanatların bir kolu olan muzik, insanlığın doğuşu ile başlamıştır İlkel toplumlarda yapılan din torenlerinde bu torenlerin kutsallığı, coklukla calınan muzik aletlerinin, soylenen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
288
Ağmak Ne Demektir? Ağmak kelimesi iki anlama gelir Birincisi; sarkmak aşağı inmek anlamındadır Hic konuşmadan guneş batıya ağıncaya dek calıştılar R N Guntekin İkinci anlamı ise yukselmek yukarı doğru cıkmaktır Ay oldum aleme doğdum, bulut oldum goğe ağdım Yunus Emre
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
İnfak Sozluk Anlamı ve Dini Terimi Ne Demektir? Sozlukte İnfak: bitirmek, yok etmek, yoksul duşmek, malı veya parayı elden cıkarmak anlamına gelir İnfak dini bir terim olarak, Allah’ın hoşnutluğunu kazanmak amacıyla kişinin kendi servetinden yoksullara, hayır kurumlarına, İslam’ın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
235
858,498Konular
982,047Mesajlar
30,024Kullanıcılar
kelleavcisiSon üye
Üst Alt