Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ağız Kavafı Nedir

Ağız Kavafı Nedir
0
133

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ağız Kavafı Ne Demektir

Ağız kavafı: Karşısındakini ikna etmek icin diller doken, cok konuşan, gerekli gereksiz soz soyleyen kimseler icin kullanılan bir deyimdir

İğreniyorum şunun gibi ağız kavafı kişilerden

Similar threads

Ağız kavafı anlamı Ağız kavafı: Karşısındakini ikna etmek icin diller doken, cok konuşan, gerekli gereksiz soz soyleyen kimse
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Ağız Kavafı Deyiminin Acıklaması Ağız Kavafı Karşısındakini ikna etmek icin diller doken, cok konuşan, gerekli gereksiz soz soyleyen kimse İğreniyorum şunun gibi ağız kavafı heriflerden
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Ağız Kavafı Ne Demektir Ağız kavafı: Karşısındakini ikna etmek için diller döken, çok konuşan, zorunlu yersiz laf söyleyen kimseler için kullanılan bir deyimdir İğreniyorum şunun gibi ağız kavafı kişilerden *
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Ağız kavafı anlamı Ağız kavafı: Karşısındakini ikna etmek için diller döken, fazla konuşan, zorunlu yersiz söz söyleyen kimse *
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Ağız Nişanı Ne Demektir Ağız nişanı bir deyimdir ve yanlış sozle yapılan nişan anlamına gelirYnai bu deyim gercek olmayan ama soz olarak belirlenen nişan anlamına gelir Aslında baştan anlamalıydık bunun ağız nişanı olduğunu
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt