Ağız kokusu icin bitkisel kurler
Ağız kokusu icin bitkisel yontemler
Ağız kokusuna bitkisel cozumler
Ağız kokusu sadece insanın kendisini değil cevresinde bulunan insanları da rahatsız eder Ama kimi insanlar ne yaparsa yapsın ağız kokusundan kurtulamaz Ağzı kokusunun sebepleri ceşitlidir Bazan bu koku bir hastalık habercisi de olabilir Mutlaka bir doktora giderek gereken muayene ve tetkikleri yaptırın eğer hastalık soz konusu değil ise ağız kokusundan kurtulmak icin size bir kac doğal oneride buluınacağız
1 Tarif :
Malzemeler:
Kuru Uzum Mersin Ağacı Yaprağı Hazırlanışı: Bir su bardağı kuru uzum ve bir tutam mersin ağacı yaprağı alınarak bir kaba konur Macun kıvamına getirilene kadar karıştırılır ve yenir
2 Tarif :
Malzemeler:
Bal Karanfil Mesleki Tarcın Hazırlanışı: Butun malzemelerden yarımşar su bardağı alınarak bir kaba konur İyice ezilerek toz haline getirilir Yeteri kadar bal eklenerek macun kıvamına geldiği zaman yenir
3 Tarif :
Malzemeler:
Bal Gul Kuruşu Hindistan Cevizi Karanfil Meyan koku Od Ağacı Tarcın Hazırlanışı: Butun malzemelerden ucer tatlı kaşığı alınarak bir kaba konur İyice ezilerek toz haline getirilir Yeteri kadar bal eklenerek macun kıvamına geldiği zaman yenir
Ağız kokusu icin bitkisel yontemler
Ağız kokusuna bitkisel cozumler
Ağız kokusu sadece insanın kendisini değil cevresinde bulunan insanları da rahatsız eder Ama kimi insanlar ne yaparsa yapsın ağız kokusundan kurtulamaz Ağzı kokusunun sebepleri ceşitlidir Bazan bu koku bir hastalık habercisi de olabilir Mutlaka bir doktora giderek gereken muayene ve tetkikleri yaptırın eğer hastalık soz konusu değil ise ağız kokusundan kurtulmak icin size bir kac doğal oneride buluınacağız
1 Tarif :
Malzemeler:
Kuru Uzum Mersin Ağacı Yaprağı Hazırlanışı: Bir su bardağı kuru uzum ve bir tutam mersin ağacı yaprağı alınarak bir kaba konur Macun kıvamına getirilene kadar karıştırılır ve yenir
2 Tarif :
Malzemeler:
Bal Karanfil Mesleki Tarcın Hazırlanışı: Butun malzemelerden yarımşar su bardağı alınarak bir kaba konur İyice ezilerek toz haline getirilir Yeteri kadar bal eklenerek macun kıvamına geldiği zaman yenir
3 Tarif :
Malzemeler:
Bal Gul Kuruşu Hindistan Cevizi Karanfil Meyan koku Od Ağacı Tarcın Hazırlanışı: Butun malzemelerden ucer tatlı kaşığı alınarak bir kaba konur İyice ezilerek toz haline getirilir Yeteri kadar bal eklenerek macun kıvamına geldiği zaman yenir